Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosom van. Ha...

Fogadott orvosom van. Ha császár lesz, akkor azért többet elkérhet a doki, vagy annyit szokás odaadni, mint a rendes szülésért? Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Tutti többet kér legalább 20000-rel, de ez csak az én véleményem!

2008. nov. 28. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én dokim szerencsére nem mondja meg előre a tarfiját, szokáson alapul, hogy ki, mennyit ad. (Gondozás 10x-e). Nálam várhatóan császár lesz, de nem fogok többet adni.

2008. nov. 28. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam tuti hogy császár lesz,a 3. de az biztos,hogy nem fog elszaladni velem a ló :))Nyugodtan adhatsz neki ugyanannyit,amennyit sima szülésnél,de egyébként annak örüljön hogy egyáltalán kap.Egy szülés levezetéséért egyébként is megkapják az államtól a juttatást.

Havonta 10000-t hagyok ott ált-ban a dokimnál,ez 90 ezer a várandósság ideje alatt,+ sztem még kap 30 ezret,és még a seggemet is ki fogja nyalni.Az első két gyerkőcömnél ugyanez volt,azt sem tudta hogy kedveskedjen még jobban.Különszobát is kaptam pl anno :))

De természetesen ezeket neked kell eldönteni.:))

Sok sikert!!

2008. nov. 28. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én annak idején amikor az első babámmal voltam várandós, rákérdeztem a dokinál, hogy mennyi a tarifa, azt mondta 50 ezer, nem tett különbséget császár és természetes szülés között, mivel egy gátmetszést még jobban el lehet rontani mint egy császárt, így nála egységes volt az ár. De szerintem orvosa válogatja. Mondjuk egy császár megvan negyed óra alatt, egy sima szülés ennél azért kicsit több időt vezs igénybe. 38 hetes
2008. nov. 28. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Több éve ugyanahhoz a dokihoz járok már. Első babámmal 36 évesen lettem terhes. Sajnos császárral szültem, mert elfolyt a magzatviz, és a baba nem akart kibújni pedig 1 nappal hamarabb történt, mint a várható időpont. Nem kérdeztem meg a dokit, hogy mennyi lesz. Hétfő reggel 9 óra volt, munkaidejében vitt be a mentő. Délig kisérleteztek rajtam, hátha az infúziótól beindul a szülés, de se fájás semmi. A születés után minden nap bejött hozzám érdeklődni, hogy vagyok, mert sok vért vesztettem. A varratszedéskor pedig odaadtam neki a boritékot, amiben annyi volt, amennyit én gondoltam és azóta sem mondja, hogy keveset adtam, pedig már 8 hónapos a lányom és minden hónapban egyszer meglátogatom a magánrendelésén.
2008. nov. 28. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fogadott dokim volt,és én bizony megkérdeztem(Bp.,Szt.István khz)Nála ugyanaz a tarifa,függetlenül attól,h "hol" bújik ki a baba.Sztem kérdezz rá,ha vagytok olyan nexusban(kell,h legyetek,hiszen rábízod a saját és a babád életét)6 hós baba anyukája
2008. nov. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!