Első babám császárral szültem, a második is császár lesz? 2,5 év lesz köztük
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 14:01
1/5 anonim válasza:
Én ugyan ilyen helyzetben vagyok. Nekem azért volt császárom, mert indították a szülést és egyáltalán nem tágultam.Nálam valószínűleg (remélem)császár lesz a második is. Téged miért császároztak?
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 15 hónap lesz a két gyerkőc között, az elsőt császárral szültem,mert 16 óra vajúdás után sem tágultam. Megkérdeztem most a dokit,ő azt válaszolta,hogy majd ott a szülőágyon meglátjuk,de szerintem nekem császár lesz. A 2,5 év szerintem elég idő ahhoz, hogy a második babót természetesen szüld meg,szurkolok,hogy így legyen.
3/5 anonim válasza:
2,5 év alatt szépen begyógyulhatott már, nem olyan nagy a hegszétválás kockázata.
Ezt olvasd el:
4/5 anonim válasza:
Nekem toxémia és téraránytalanság miatt volt császárom/44550 grammos baba/ és most 29 hónap múlva alapból beprogramoztak. A nagy babát nem bírná a plasztikai varrat. Eggyes kórházakban alapból így varrnak ami sokkal kíméletesebb, de kevesebbet bír.
5/5 anonim válasza:
2,5 éve császároztak téraránytalanság miatt! Januárra várom a tesót, a doki (nem nála született az előző csemete) fel sem vetette a császárt. Érdekes számomra, lehet az előző doki ítélte meg rosszul a dolgokat 2,5 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!