Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy akik császárral...

Igaz, hogy akik császárral szültek azoknak a családban gyakrabban előfordult már a császár, felmenők között?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Logikusan attól függ, miért császároznak. ha téraránytalanság, fájásgyengeség vagy más alkati dolog miatt, akkor igen, lehetséges összefüggés, de ha más oka van a császárnak, pl farfekvés, akkor nincs összefüggés.
2011. jan. 23. 01:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Én amúgy is megtöröm ezt az elméletet, mert nálunk mindenkit császároztak, én gyorsan, könnyen, hüvelyi úton szültem.

2011. jan. 23. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia. Az én családom se közel se távol SENKIT nem császároztak,engem 2szer!!Most várom a 3.babát és ez is az lesz,az előzmények miatt...

üdv

2011. jan. 23. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
nálunk senkit nem császároztak,csak engem.
2011. jan. 23. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én családomban sincs császáros ,csak én!
2011. jan. 23. 09:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Én császárral születtem 29 éve, és a fiam is 16 hónapja. Anyukám előtt senkit nem császároztak a családjában felmenők között.
2011. jan. 23. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem a fiamat,az egész rokonságomban,családomban senkit nem császároztak,csak engem!
2011. jan. 23. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Én se tudok senkit a családunkban aki császárral szült. Sőt! Anyukám ikreknek adott életet természetes úton, úgy hogy én faros voltam, de megszült. Én is és a (iker)hugom is császárral szültünk. Én toxémia miatt, hugom 10 órát vajúdott,ezalatt tágult a külső méhszáj egy ujjnyit. Tehát őt ezért császározták meg.Szóval én nem hinném, hogy ez öröklődik. Remélem segítettem.:)
2011. jan. 23. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk sem volt még császár, csak sajnos nekem. :(

De nekem van anyuval közös vonásunk: egyikünk sem tágult. Anyut viszont 30 évvel ezelőtt 2 napig kézzel tágították, meg szurikat kapott stb., engem viszont 12 óra után megcsászároztak. Amúgy lehet, hogy én is ott szenvedtem volna 2 napig...

2011. jan. 23. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs egy csaszis se csak én. És rettentő nagy a család. Anyuék 5 en vannak tesók, ebből 4 lány...:)) Senkit nem császároztak...Téraránytalanság, és fájásgyengeség!
2011. jan. 24. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!