A második babám is úgy néz ki császárral fog születni, ha programozott az miben más mint a spontán császár?
Figyelt kérdés
Úgy értem az előkészületek,esetleg megindítják a szülést?Mert az első szülésem úgy zajlott hogy rossz NST után a műtőben voltam 15 perc után,se beöntést nem kaptam!2010. szept. 1. 12:08
1/4 anonim válasza:
Reggel bemész mondjuk, általában nem vajúdsz. Előkészítenek, műtő, varrás, és őrző. Kb 1 óra.
2/4 anonim válasza:
Nekem programozott császár volt 4 hónapja medencetartás miatt.
Befektettek,elvégeztek mindenféle vizsgálatot és másnapra én voltam a második műtét,időpontot nem mondanak mert bármikor becsúszhat egy sürgős(mint pl.a tiéd) és akkor csúszik a dolog.
Nem indították meg a szülést,reggel kaptam egy beöntést és vártam míg hív a nővér,akkor elsétáltam a szülészetre,ott előkészítettek és és utána műtő.
Minden jót!
3/4 anonim válasza:
Nekem is a második volt programozott elötte nap tudtam meg velem kezdenek.Reggel beöntés utánna tusolás,szülőszoba előkészités majd műtő.Szerintem annyival másabb hogy több idő jut mindenre!!Beleértve a félszt is!!!Azért most várom a harmadikat ő is császáros lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 2. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!