Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök! Csak én látom így?...

Szülök! Csak én látom így? [Többi lent]

Figyelt kérdés

Előre le szögezem hogy 13 éves vagyok és fiú, de a kérdés lényege

A Szüleimmel a kapcsolatom nem éppen a legjobb, van amikor jó, és van amikor nem, szóval vegyes, de most jön amit nem értek,

van amikor az anyám minden ok nélkül fel kapja a vizet és rajtam vezeti le vagy apámon (nem, nem szokott meg verni) viszont akkor folyton ordít és ok nélkül kritizál másokat, az apám meg nem éppen valami türelmes ember, Példa: Tegnap az öcsém számítógépét csinálta és valamit el rontott mert nem működik, és én próbáltam segíteni neki (mivel értek a gépekhez) de idézem : ne szólj bele/ne pofáz bele mit csináljak!

és most jön az igazi dolog amit nem értek

Van amikor folyton csak én kapok ki, és mindig még a legkisebb hibámra is rá mutatnak, és a java, minden hónapban minimum egyszer a SAJÁT apámmal kell verekednem azért, (és ez nem vicc) mert vagy részeg, vagy olyan dühös hogy máson vezeti le a dühét, szóval a kérdésem az

A SZÜLEIM NORMÁLISAK !?

2016. máj. 14. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na Jó, Még egyszer Mondom NEM ALKESZ ! Egy dolog hogy iszik de az anyám miatt !!!
2016. máj. 14. 16:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak meg köszi, és majd szólni fogok
2016. máj. 14. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:
de amúgy ha ennyire kiakasztják egymást miért erőltetik a dolgot? mert az nem tud indok lenni, hogy "mer van 2 gyerek".... ez így nektek sem jó ha az egyik állandóan full ideg, a másig meg vagy szintén full ideg vagy full részeg.
2016. máj. 14. 19:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazából ez az amire én sem tudok válaszolni hogy miért vannak együtt
2016. máj. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!