Szülők! Ti elengednétek a 16 éves fiatokat bulizni?
Az egyik barátjával (akit már évek óta ismer) és neki pár osztálytársaival menne. Este 22:00kor kezdődne. Előre mondaná, hogy nem lesz semmi gond vele pl.: nem fog berugni meg hasonlók. Visszafele vagy taxival vagy a leghamarabbi busszal menne hsza.
Szóval ezek mellet, ti szülők elengednétek a fiatokat? Ha nem, akkor miért nem?
Előre is köszönöm a választ.
16 évesen simán lementem pld. Velencére a haverokkal 2-3 napra, nem egyszer hazaszóltam este telefonon egy-egy szombati buli közben, ( még nem volt mobil!) hogy aznap egy havernál alszom.
Nem lettem drogos, semmi bajom nem lett.
Szóval: igen, én elengedném a fiam.
Lány vagyok, de engem már 14 évesen is szó nélkül elengedtek, időre se szabták meg mikor érjek haza, mert tudták hogy nem csinálok hülyeséget. Mindig csoportostul mentünk,nem hagytuk egyedül a másikat, nem mondom hogy nem ittam, de soha nem estem haza részegen, nem drogoztam,nem feküdtem össze fűvel fával. Tehát, ha tudod hogy a fiad megbízható, nyugodtan engedd csak el :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!