Ti elengednétek a fiatokat?
Sziasztok, a fiam már 6éve focizik versenyszerűen, de eddig egy alacsony osztályba játszó csapatnál játszott sajnos nem értek hozzá.
De 18 éves és u21be és a felnőttbe is alap emberként számítanak rá.
Most meg kapott egy telefont Pápáról, hogy szívesen látnák ott próbajátékon.
Ő most nagyon be van zsongva,hogy sikeres lehet, és ha összejön akkor a tv-be lehet.
210km a távolság a két város között.
Nem tudod visszatartani ha ez a vágya.
Csak megutál ha nem engeded el.
Amúgy is 18 éves nem te parancsolsz neki.
"alacsony osztályBAN"
Nem telefont kapott, hanem hívást.
"játszott, sajnos"
U21-BEN és a felnőttBEN.
"összejön, akkor"
"TV-BEN lehet" - bár ez a megfogalmazás, hogy tv-ben lehet, nem igazán sikeres, inkább szerepelhet a tv-ben, vagy bemutatják a tv-ben.
A -ba -be -ban -ben ragozást ismételd át a fiad segítségével.
Ha tenni akarsz valamit a gyerekedért, akkor ne visszatartsd, hanem az esetleg sikeres próbajáték ( merthogy még semmi nem biztos) után segíts neki a tárgyalásokban.
Ha elengedted focizni, akkor a futball karrierjét miért akarod elgáncsolni?
Ő felnőtt.
Nőj fel te is.
Olyan messze megy? Ne viccelj már :D
Ismerősöm Kecskeméten született, Budapesten tanult, majd Sopronban telepedtek le a férjével. Édesanyja maradt Kecskeméten, mégsem rinyál, hanem örül, ha meglátogatja a lánya, annak pedig még jobban, hogy alakul szépen az önálló élete.
Szedd össze magad és fogd fel, hogy felnőtt ember a fiad, és egyre kevésbé van szüksége a burokban nevelésre. Inkább örülj, hogy alakulgat a karrierje! Ne legyél önző.
(Mondjuk ha "megtiltod" neki, akkor is max kiröhög és elmegy, mert semmi jogod nincs visszatartani)
Én csak azt tudom, hogy a volt pasim, amikor fejutottak NB2-be, ott már elég jó fizetést kapott azért, hogy eljárt az edzéseket, és alap ember volt a meccseken a csapatban.
Csinálta pár évig, néha dolgozott mellette, de többnyire nem, de így is szépen megélt, eltartotta magát, később az új barátnőjét is a keresetéből. (Nem élvonalbeli volt, "csak" másodosztály, mégis...) Nem akarok hazudni, utolsó időkben mennyit keresett, de amíg mi együtt voltunk a "jutalmakkal" (a pénzes szponzorok minden meccs után ígértek valamennyi összeget, természetesen feketén, de mindig megkapták azok, akik játszottak a meccseken) együtt megvolt 120 000 Ft-ja minden hónapban netto.
18 évesen meg menjen, ha menni akar. Csak a tanulást ne hanyagolja el mellette, mert előbb utóbb kiöregszik ebből a sportból is, vagy lesérül.
A profi sportpályától sokkal jobban félteném, mint hogy 18 évesen vonatra ül és elmegy 180 km-t... Csacsiság, más ilyenkor egyetemre megy ugyanilyen távolságra.
Hacsak nem neveltél valami nyamvadt anyámasszonkatonáját belőle, aki nem tud egyedül megvenni magának egy vonatjegyet, és a célállomáson leszállni, akkor mi baja lehet?
:) igazatok van.
Csak nagyon féltem és lehet,hogy csak én vagyok ilyen, de hát ez van :)
persze támogatni fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!