Szülők, ti elengednétek a 14 éves fiatokat bulizni?
Nem sokszor csak 1-szer 2-szer nyáron és úgy hogy a 20 éves unokatesója és a szintén 20 éves haverjaival van.
Nem azért kérdem mert idén akarok menni, hanem mert jövőre azt mondták elvisznek :)
Rólam:14 éves létemre érett gondolkodású vagyok (talán a legérettebb a suliban..sajnos..). Be biztos nem rúgnék cigizni.. hát attól egyenesen rosszul vagyok.
Én nem. Hidd el 20 évesek nem egy 14 éves társaságára vágynak. A te korodban amúgy is mindenki úgy tartja magáról, hogy sokkal érettebb, mint a többiek.
Van még időd bőven, ha annyira érett lennél nem akarnál bulizni járni, csak mert az trendi. :)
Nem azért csinálom mert az a trendi...
Nem vagyok divatmajom.. olyan szintem nem érdekel mi a divat hogy az hihetetlen...
És nem is én találtam ezt ki, nem én kértem hogy menjünk hanem uncsim meg haverja...
Nálunk volt, aki 12! évesen már eljárt cigizni, inni. Vasárnak éjszaka úgy berugott, 12 évesen, hogy másnap elaludt órán. Én meg 15 évesen sehova nem járok, nem iszok, nem cigizek, és én vagyok a rossz.
14 évesen már egyszer-kétszer simán elmehetnél, főleg ha rokonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!