Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők elengednétek a 14 éves fiatokat randizni?
Hát én a 14 éves öcsémet se engedném el nyugodtan. Ennyi idősen jobb ha még nem csalódik az ember a lányokban. Ha nem randinak hívná. csak azt mondaná hogy elmegyek moziba egy lánnyal(vagy egy barátommal) arra okét mondanék... És a a szüleim is...
22
Én meg se mondanám a szüleimnek... Szerintem ez az én dolgom.. nem éjszaka megyek, azt mondom, hogy egy barátnőmmel megyek valahová... Nappal egy nyilvános helyen csak nem gyilkol meg xd amúgy éljenek az őszinte családi kapcsolatok.. ^^
14/L
14 évesen (lány válaszoló) nem kellene hazudoznod a szüleidnek, hogy barátnőddel mész, közben meg fiúval vagy...
Amíg nem vagy 18, velük élsz, ők tartanak el, addig felelősek érted, és igenis tartozik rájuk, hogy hol vagy! Vagy ha netalán valami történik veled, az is te dolgod lesz? Akkor lesz a saját dolgot, ha önálló leszel!
(egy korábbi válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!