Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de természetesen randizni egy 14éves fiút nyugodtan el lehet engedni. De 14 évesen meg fogja oldani egyébként is ha nagyon szeretné, hogy találkozzon az illetővel
2/10 anonim válasza:
XD a hülye gyerel el mondta hogy randizni megy :D én mindig valami maszlagott szoktam beadni régebben amit be is vettek :D
3/10 anonim válasza:
Jóhogy! Miért mikor kéne kezdeni a randizást?
4/10 anonim válasza:
Igen, de persze nem este. Mondjuk késő délután, 4-7-ig. Nameg az sem mindegy, hova. Moziba, színházba (az mondjuk este lenne), vagy csak simán sétálni habozás nélkül elengedném. De házhoz már nem, magyrán a lányhoz, vagy hozzánk. Még a végén elszaladna velük a ló.
5/10 Illuminált válasza:
inkább otthon dugjanak, mint az árokparton...
6/10 anonim válasza:
én nem szülő vagyok,hanem 14 éves..én magamat nem engedném el,mert nem vagyok testileg és lelkileg érett.. De mondjuk, ha valamilyen program van pl. színház, bicikli vagy fagyizó akkor igen.
7/10 anonim válasza:
hátpersze hogy elmehet de szerintem max este 8-9ig
8/10 anonim válasza:
Én 14 vagyok, és apukám szó szerint rám bízza ezt, mert tudja hogy ő is volt fiatal és ha nem engedték.meg neki elmet úgy hogy azt mondta megy haverhoz. És én nem élek vissza semmivel.
Egyszóval: igen
9/10 anonim válasza:
"inkább otthon dugjanak, mint az árokparton..."
Szerintem egy 14 éves max gyöngyöt dugdosson a damilra.
10/10 Illuminált válasza:
szerintem is gyöngyöt kellene dugdosniuk, de ezt nem tőlünk fogják megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!