Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elengednétek barátnőtöket egyedül/barátaival bulizni menni?
Engem mindig elenged a férjem.
Ha valami hülyeséget képes csinálni ilyenkor a barátnőd akkor feltételezhető, hogy máskor is. Ebben az esetben a kapcsolat neki egy kalap kakit nem ér.
Én elengedem a barátnőmet amikor egy évben 2x elmegy ismerőseivel buliba.
Ha nem bízol benne akkor nincs is értelme a kapcsolatnak. Ennyi.
Én biztos nem engedném el estére buliba (15 éves) én már 12-13 éves koromba az éjszakát jártam és láttam sok dolgot. Nem feltétlen azért megy bele valamibe a lány mert akar hiába bízok benne meg 100%ig nem engedném el mert túl sok baj történhet vele mert nem tudja megvédeni se magát. Együtt mehetnénk bármikor. Amúgy mit csináltál, mert hogy látom a dátumból már megvolt ez a hétvége?
18/F
lehet h mar nem akrualis, de mar ne is haragudj, ki vagy te, hogy engedelyt kelljen kernie toled? ne nevettess :D
szabad orszagban elunk, szabadon! attol meg mert kapcsolatban van valaki, nem kell a masik engedelye.. tetszik tetszik, ha nem nem :) en tuti elmennek akkor is ha nem engedned meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!