Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves fiatokat (Budapesten) ilyen ruhában?

Figyelt kérdés

[link]

Iskolába, vagy csak az utcára.

Nekem a fehér színe miatt nem tetszik mert a fiam fehér-bőrű, és ugye igy sápattnak látszódhat az arca, és a fehéren minden kis kosz meglátszik ha például leul a metrón stb.

Ti megengednétek neki, hogy ezt a ruhát viselje?

2012. júl. 30. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy 15 éves nem fog engedélyt kérni az öltözködéséhez, hogy a szülőnek mi tetszik, arra magasról tojni fog, sőt... a végén direkt azért fogja hordani, mert a szülő ellenzi.

Egyébként, ha kikérné a véleményem, elengedném, igen. Egyedül a valami gyűlöletkeltő tartalommal bíró öltözködést tiltanám - már, amennyire - a fent említettek fényében - tiltani lehet bármit is.

Inkább úgy nevelném, hogy eszébe ne jusson olyasmit felvenni, aminek valami politikai, vagy hasonló tartalma van.

Egyéb esetekben meg az ő dolga, hogy mit hord, nemcsak 15 évesen, de - értelmes keretek között - már egész kisgyerekként is.

2012. júl. 30. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:

"Nekem a fehér színe miatt nem tetszik mert a fiam fehér-bőrű, és ugye igy sápattnak látszódhat az arca"

Igazából pont fordítva, egy sötétebb ruhával látszódna sápadtnak. De az tény, hogy könnyen koszlódik.

Utcára szerintem jó ez, ha neki tetszik. Suliba talán inkább "utcaibb" ruhát javasolnék neki, de ez az iskolától is függ, hogy milyen szigorúak a tanárok.

2012. júl. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!