Elengednétek a lányotokat?
Engedd el nyugodtan. Ha már a srác szüleivel is jó viszonyt ápolsz és ők kérik, hogy hadd vigyék, akkor engedd el nyugodtan, bízz meg bennük. 16 évesen a lányod sem buta! :)
Én a saját lányomat nem tudtam nevelni, 36-48 órákat dolgoztam szakácsnőként és napi 2-5 órákat aludtam évekig, havonta 1 szabadnappal. Ezzel azt értem el, hogy maga az élet rugdosta meg a gyermekem, de legalább pénze volt. Már 13 évesen szinte szó nélkül elmehetett 2-3 napokra... Mégis becsületes, emberbarát, rengeteget olvas, szeret dolgozni. Attól, hogy nem vagy engedékeny nem feltétlenül lesz jó gyermeked. Én azt is támogatnám ha most 21 évesen szerencsét próbálna nyugatabbra a lányom, mert nem bírom elviselni, hogy nettó 200 alatt keressen egész élete során... (nem engedem vendéglátásban dolgozni)
Utolsó: szerintem 16 évesen az a 8 hónap elég sok idő. Egyébként meg ki mondta, hogy ők fizetik a nyaralását? Szerintem annyira egyértelmű hogy a lány édesanyja fogja kifizetni a külföldi/ tengerparti nyaralást, nem a fiú szülei. Ha táborba megy a gyerek azt sem a táboroztatók fizetik...
Természetes, hogy elengedném, főleg ha ilyen jó kapcsolatotok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!