Elengednétek a 14 éves lányotokat buliba?
attól függ, miféle buli és kikkel....
engem simán elengedtek, mert ismerték az összes cimborámat és mindig tudták, hová megyek, kikkel, hogyan érhetnek el, szükség esetén ki lesz a közelben felnőtt stb, mert ugye a szülő szereti biztonságban tudni a gyerekét, és ez így van rendjén.
Amúgy megbízható kamasz voltam és tudtam is vigyázni magamra, és a baráti társaságomat is szigorúan válogattam, idegenek közé, v idegen helyre eszem ágában sem volt elmenni anélkül, hogy bebiztosítanám magamat.
Ilyen korban a szülők megváltoznak. :D Én picit több, mint fél éve lepődtem meg anyumon, előtte tényleg sehova nem engedett, ma meg már szinte elküld mindenkivel bárhova. :) Persze olyanokkal, akiket ismer ő is, és megbízhatóak.
15/L
Engem úgy 14 éves koromig még a barátaimhoz ilyen "kerti partira" is nehezen engedtek el. Aztán ahogy betöltöttem a 15-öt, középsulis lettem, rögtön elengedtek éjszakai szórakozóhelyre is, persze csak a 20 éves unokanővéremmel, és az ő barátaival mert bennük Anyum megbízik. Soha nem is történt semmi probléma, ma meg már ott tartok h a saját barátaimmal is elengednek akár diszkóba, akár házibuliba :)( és nem vagyok ribi) Egy idő után szerintem minden szülőnek engednie kell vmilyen szintem :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!