Szülők! Elengednétek 16 éves lányotokat a hétvégén bulizni?
És ha igen, meddig?
Ezelőtt még sosem voltam buliban, viszont most elhívott egy fiú osztálytársam. Csak félek, hogy nem engednének el, rosszabb esetbe leszídának érte.
Próbáld meg! Max. nem engednek el.
Engem speciel nem nagyon engednek sehovase évente 2x engednek el akkor is úgy mint a hercegnők a mesében. Éjfélkor tipli van. És azt is úgy hogy vagy jönnek értem vagy ketten kísérnek haza.
17/l
Biztosan nem fognak leszidni, max azt mondják nem mehetsz el!
Én a lányomat általában elengedem , de én megyek érte , és ezt közlöm a kedves "hazakísérnélek"-es barátaival is:-) Imádom őket, megbízom bennük de azért magamban mégiscsak jobban. Szoktam nekik mondani, hogy lehet irigykedni, de sajnos az enyém a csaj :-)
Nem drogozik, ha iszik akkor csak abból amit én veszek neki mert abba tudjuk hogy semmi nincs keverve. Van itthon egy doboz nagyon gyenge cigink, amiből buli előtt kap egy szálat. Ha szükségét érzi, elszívhatja. ( Bár legtöbbször hazahozza, de inkább ezt szívja, mint valaki más sz.rját.)
Én nem szoktam időpontot kiszabni a hazaérkezésre, csak az az egy feltétel hogy mobil bekapcs. , és hívjon ha menjek.
35.N
attól függ hova mész,kivel
de ha megbízható vagy,normális emberekkel mész,és nem iszol,és nem fogsz ribinek öltözni akkor elengednélek,de csak ritkán,és 11-12ig és mennék érted
Hát engem el szoktak engedni.
Feltételek:- bekapcsolt telefon
- időkorlát (ált. 2-3 óra)
- csak barátokkal
- nincs pija
- nincs cigi
- nincs drog
- barátokkal
- nem leszek egyedül
- ha bármi gáz van azonnal telefonálok
kb. ennyi.
Amúgy még soha nem szegtem meg a feltételeiket, úh. a bizalom megvan. =)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!