Elengednétek 17 éves lányotokat a 18 éves barátjával?
Igen, másképp úgysem tanulja meg, hogy a bizalom mit jelent!
Ha úgy nevelted a lányod, hogy életrevaló, akkor úgysem csinál semmi hülyeséget!
Fiatal, nyár van. Élje az életét. Hidd el, a jó nevelésnek hála normális kereteken belül fogja ezt tenni!
Ha megnyugtat, akkor kérd meg, hogy a fiú szüleivel találkozhass és hogy legalább minden 2. nap beszéljetek.
Viszont (!!!) ne 1-2 órát lógj a telefonon, hanem csak a fontosabb infókat kérdezd meg tőle.
Jó nyaralást neki!
Én először 17 évesen nyaraltam a barátommal, ő 20 éves volt akkor - amúgy azóta is együtt vagyunk 12 éve. :)
Akkor engedtek el először vele a szüleim, és nagyon klassz volt.
Amúgy mitől félted?
Ha a szextől, akkor inkább készítsd őt fel, nyomj a kezébe gumit, mert ha akarják, akkor ahhoz nem kell elmenniük nyaralni, itthon is megtennék.
A nyaralástól meg ne féltsd már. 17 évesen nem nagy, de nem is kicsi már! Ilyenkor már tud magára vigyázni, önálló már.
én elengedném,de nem egy hétre,
először csak pár napra
aztán ha minden jól zajlik akkor máskor lehet szó egy hétről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!