Elengednétek a lanyotok egy táborba így?
a lányom el akar menni egy tánctáborba ami,az ország másik végében van. a táborban kb.300-400 ember lesz és en nem akarom elengedni oda a barátnőjével mert akármi történhet pl. mondta h mennek majd fürdeni mert a táborban van egy óriási medence... mi lesz ha belefullad?!
en mindig próbáltam védeni őt hogy ne keveredjen rossz társaságba de már lehet ez a barátnő se olyan jó barát mint gondoltam h meghívta egy ilyen helyre a lányom
ti elengednétek hogy egy hétig nincs veletek a gyereketek Vagy ti is elmennétek vele? ja és gondolom fognak inni és bulizni is mert sok huszonéves lesz
Ha egy 15 évesig el kislányról van szó,akkor nem,ha meg idősebb akkor már mindent kipróbált amitől Te félted.
Amúgy meg ha tud úszni akkor nem fullad a vízbe,ez nem kifogás a nem engedésre.
a lányom 18 éves de velünk él még.
és szerintem ha valaki a szüleivel él akkor van a szülőnek joga beleszólni hogy Mikor hova mennek
Esetleg nem akarod hét lakat mögé bezárni?
ÉDes istenem... leírás alapján nem gondoltam volna 14-15-nél többnek.
Ideje lenne megbarátkozni a ténnyel, hogy a gyermeked FELNŐTT, és ha nem "engeded", megy magától.
De majd nyilván szülői díszkíséret a nagykorú gyerek mellé? Ebben a világban éltek ti vagy ez egy kamu kérdés ?
Jézusom!!!!
Majd a nászéjszakára is el akarod kísérni?Kirakatba tarod a gyereked,aki mellesleg már felnőtt nő.
Ilyen kórba már csak bejelentik.hogy XY helyen vannak Z ideig.Engedély nem kell.....
Ébresztő oldtimerkém!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!