Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a lanyotok egy...

Elengednétek a lanyotok egy táborba így?

Figyelt kérdés

a lányom el akar menni egy tánctáborba ami,az ország másik végében van. a táborban kb.300-400 ember lesz és en nem akarom elengedni oda a barátnőjével mert akármi történhet pl. mondta h mennek majd fürdeni mert a táborban van egy óriási medence... mi lesz ha belefullad?!

en mindig próbáltam védeni őt hogy ne keveredjen rossz társaságba de már lehet ez a barátnő se olyan jó barát mint gondoltam h meghívta egy ilyen helyre a lányom

ti elengednétek hogy egy hétig nincs veletek a gyereketek Vagy ti is elmennétek vele? ja és gondolom fognak inni és bulizni is mert sok huszonéves lesz

2012. júl. 19. 07:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
18 éves... persze, hogy engedd el!
2012. júl. 19. 11:48
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

"a táborban van egy óriási medence... mi lesz ha belefullad?! "

És ha véletlenül ráesik egy meteor miközben az utcán sétálgat? :S

2012. júl. 19. 11:48
 13/35 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés most komoly? Attól félsz hogy egy 18 éves lány belefullad a medencébe?
2012. júl. 19. 12:34
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, igen, a 18 évesek néha isznak és buliznak, mikor tegyék szerinted, ha nem 18 évesen????

Egyébként meg egy 18 éves ember oda megy, ahova akar, nincs szüksége hozzá a szülő engedélyére... akár Vlagyivosztokba holnap, ha arra van kedve, és van rá pénze...

Szóval, én azt mondanám, hogy "érezd jól magad, itt egy húszezres meg egy tucat óvszer a biztonság okáért, és azért 1x-2x csörögj ránk a héten" ... az ennyire aggodalmaskodó anyukát meg rádumálnám, hogy keressen fel egy pszichológust, aki segít neki tudomásul venni, hogy felnőtt a lánya. (48/F)

2012. júl. 19. 13:06
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

a gyerekeim minden évben mennek táborba kb 5-6 alkalommal egy évben

elsősök voltak mikor első alkalommal mennetek

most 7 és 10 évesek és még élnek virulnak és imádják h elmehetnek táborba

megszabadulnak anyától apától egy kicsit :-DDDDD

2012. júl. 19. 14:03
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy elengedném,mert 18 éves.Nyugodj meg,nem fog belefulladni a vízbe!:)Az anyai ösztönök élnek benned,amit meg is értek.De nem nevelheted burokban a gyermeked,nem kell védeni minden egyes helyzettől..fel kell nőnie,el kell majd válnia tőled!És ez nem megy úgy,ha túl szigorú vagy hozzá.
2012. júl. 19. 14:15
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Oh, jaj! Engedd el a kezét! Én négyéves koromtól jártam táborozni minden nyáron, soha egyetlen helyen sem fulladtam vízbe, pedig volt medence meg bányató meg kutyafüle.. meg tanári felügyelet, amíg kicsi voltam és úszómester mikor már nagyobb. Most komolyan: otthon nem félsz, hogy elcsúszik a kádban és beveri a fejét, aztán ott fullad bele? Baleset bárhol lehet, de bízzál már annyira a gyerekedben, hogy 18 évesen van annyi sütni valója, hogy nem sodorja magát veszélybe. Ha meg nincs, akkor gondolj arra, hogy te nevelted fel.

Igenis, jó barátnő az ilyen, hogy meghívta, mert ne üljön otthon egész nyáron. Helyes! Kellenek az ilyen barátok egy fiatalnak.

Ráadásul a lány egy TÁNCTÁBORBA akar menni a BARÁTNŐJÉVEL. Nem Woodstockba hippinek, vagy valami szektás szeánszra csirkét belezni, hanem egy helyre, ahol tanulhat is valami pozitívat. Bízz meg a gyerekedben annyira, hogy tud magára vigyázni és nagy hülyeséget nem csinál!

2012. júl. 19. 19:24
 18/35 anonim ***** válasza:
Mondd hogy ez csak vicc!! Én 14 vagyok és Sopronban voltam egy hétig táborba.(Debrecenben élünk csak ugy megemlíteném a távolság miatt)Vonattal mentünk!Képzeld volt medence sőt ott 3 medence is volt de csodák csodájára nem kellet a vizímentő segítségét igénybe venni.(ami kár mert nagyon szexi volt *.*)A fiúk ittak és az egyik végighányta az éjszakát.( 15 éves -.-) szóval tuti lesz piálás de ha megbízol a lányodban akkor nem kell aggódni!
2012. júl. 19. 21:30
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

18 ?

Mondd hogy elírtad,kérlek.

2012. júl. 19. 21:47
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés olvasásakor azt hittem max 10.Én már 3 éves koromtól járok táborozni. 3évesen már a Balatonra mentem,ott tanultam meg uszni.Szüleim a mai napig megbiznak a bácsiban aki vitt minket. PEsti vagyok,Tapolcán volt a tábor. Szüleim vittek,hazavittek kocsival. S nagyon jól éreztem magam. S jó buli volt:) Voltak nagyobbak is,meg ifi vezetők is. S mi van akkor ha isznak és buliznak? Kb 12-13 éves lehettem,amikor az első "bulizós "emlékem van s tábor.Minden este 8-9 között,utolsó este 8-11 között volt disco.Emlékszem az Animal Cannibals jött!:) Hu de örültünk..
2012. júl. 19. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!