Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 14,5éves...

Elengednétek a 14,5éves lányotok így bulizni?

Figyelt kérdés

Szóval középsulit kezdtem most és van egy nagyon aranyos csajszi.szombaton lesz a szülinapi bulija és meghívott engem is meg a legjobb barétnőmet is.A gáz csak az h én még iskolai discokon kívül semmilyen buliba nem voltam.Ez egy disco lesz,de félre értés ne essék saját disco,szóval nem az az akárki bejöhet típusú disco csak akit meghívtak.Az osztálytársam azt mondta h kb. hajnali 4ig tart a disco,de nem itt lesz ahol lakok hanem pár km-vel arrébb.Ha a bulinak vége akkor kb. 1órát kell várni és jön az első busz,amivel haza is tudunk jönni.A távolság nem nagy,busszal kb. 20perc lehet az út(:

Mondom még semmilyen buliba nem voltam,igaz nem is kérdeztem h mehetek-e mert tudtam h nem engednének úgy se:( Hogy győzzem meg a szüleimet h engedjenek el,nagyon szeretnék ott lenni ha már meghívtak és a lány is nagyon aranyos és szeretem.

Help me!!!Holnapra kell a válasz h elengednek-e,szóval az h segítsek sokat nem jó:(

14/L

2009. szept. 10. 19:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mond h a lány meghívott, kibéreltek egy termet és ott tartják. Ha nem engednek, a lány anyja kérjen el, vagy a lány!Talán csak éjfélig engednek, vagy a barátnődnél kell aludnod.
2009. szept. 10. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos nem engednélek el, engem se engedtek el anno, és semmiben nem szenvedtem hiányt! Nem kell 14 évesen bulizni! Lesz még rá rengeteg alkalmad, hidd el még meg is unod! Anyukádéknak igaza van! Nem akarnak rosszat hidd el, és ha most még azt is hiszed majd rájössz ha lesz gyereked! Annyi rossz történik a mai világban, csak féltenek és ez pozitív! Ha mégis elengednének jó bulizást, és érezd jól magad! L/27
2009. szept. 10. 20:40
 3/18 A kérdező kommentje:

beszéltem anyukámmal:( azt mondta apumnak fel se hozzam a témát,mert ez túlságosan korai még buliznom:'(

Szóval csak anyum tud róla,de nem enged el.Annyira ki vagyok bukva,nem tudom meddig fognak még kisgyerekként kezelni...

2009. szept. 10. 20:41
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
de amúgy azalatt az egy óra alatt 2x megerőszakolnak, 3x kirabolnak és 4x felgyújtanak... szval inkább beszéld meg anyuddal, hogy mi van, ha 11-re otthon vagy? vagy eljön érted? mert a buszon is lehetnek dolgok, este...
2009. szept. 10. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Ha egy szülinapi bulira akarna menni a lányom,elengedném.De így,h hajnalig tart,utána busszal jöjjön haza valahonnan messzebbről,úgy nem,pedig én elég engedékeny vagyok.

Egy olyan verzióba mennék bele,h érte megyek a diszkóba 11-re.

2009. szept. 10. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Előző vagyok,lemaradt a végéről:

NAGYON veszélyes egy 14 éves lánynak az utcán csatangolni éjszaka,hajnalban.Nézd végig az utóbbi fél év híreit,az elrabolt,megerőszakolt,megvert,kirabolt,meggyilkolt lányokról,és rögtön megérted,h miért nem engednek el.

2009. szept. 10. 21:21
 7/18 A kérdező kommentje:
tudom,hogy veszélyes lehet...
2009. szept. 11. 06:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elengednélek, úgy hogy érted mennék éjfélre. Ha akkor kezdődik -szoktátok ezt mondani-, akkor még tényleg szó se essen róla. Tudom, hogy nagyon fontosnak érzed ezt most, de lesz még rengeteg. Próbáljatok 14 évesnek való hétvégi programokat kitalálni inkább. Ugye nem bántottalak meg :)
2009. szept. 11. 08:47
 9/18 anonim ***** válasza:
10%
Hát sajnállak ilyen szüleid vannak mond meg hogy elmész és ne szóljanak bele én 16éves vagyok de 14éves korom óta discoba járok a szüleim nekem is először nem örültek de rájöttek nem tudnak mit tenni mert én úgyis megyek csak ezt tudom mondani nem vagy már kislány ha ezt kihagyod mindenki azt fogja hinni hogy egy kis cikis csaj vagy akit a szülei irányítanak.
2009. szept. 11. 14:42
 10/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Meg van a végeredmény:nem megyek egyáltalán,mert a szüleim szerint még nagyon korai a szülinapi bulizás,bár nem értem miért én még abba is benne lettem volna h értem jönnek éjszaka(éjfél körül),de nem engednek el:(

Tudom,hogy ráérek még bulizni,csak úgy érzem kilógok a sorból,mert már majdnem minden értelmes emberek akikkel jóba vagyok járnak bulizni,discokba...én meg még szülinapi buliba se mehetek:(:(

2009. szept. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!