Elengednétek a 14,5éves lányotok így bulizni?
Szóval középsulit kezdtem most és van egy nagyon aranyos csajszi.szombaton lesz a szülinapi bulija és meghívott engem is meg a legjobb barétnőmet is.A gáz csak az h én még iskolai discokon kívül semmilyen buliba nem voltam.Ez egy disco lesz,de félre értés ne essék saját disco,szóval nem az az akárki bejöhet típusú disco csak akit meghívtak.Az osztálytársam azt mondta h kb. hajnali 4ig tart a disco,de nem itt lesz ahol lakok hanem pár km-vel arrébb.Ha a bulinak vége akkor kb. 1órát kell várni és jön az első busz,amivel haza is tudunk jönni.A távolság nem nagy,busszal kb. 20perc lehet az út(:
Mondom még semmilyen buliba nem voltam,igaz nem is kérdeztem h mehetek-e mert tudtam h nem engednének úgy se:( Hogy győzzem meg a szüleimet h engedjenek el,nagyon szeretnék ott lenni ha már meghívtak és a lány is nagyon aranyos és szeretem.
Help me!!!Holnapra kell a válasz h elengednek-e,szóval az h segítsek sokat nem jó:(
14/L
beszéltem anyukámmal:( azt mondta apumnak fel se hozzam a témát,mert ez túlságosan korai még buliznom:'(
Szóval csak anyum tud róla,de nem enged el.Annyira ki vagyok bukva,nem tudom meddig fognak még kisgyerekként kezelni...
Ha egy szülinapi bulira akarna menni a lányom,elengedném.De így,h hajnalig tart,utána busszal jöjjön haza valahonnan messzebbről,úgy nem,pedig én elég engedékeny vagyok.
Egy olyan verzióba mennék bele,h érte megyek a diszkóba 11-re.
Előző vagyok,lemaradt a végéről:
NAGYON veszélyes egy 14 éves lánynak az utcán csatangolni éjszaka,hajnalban.Nézd végig az utóbbi fél év híreit,az elrabolt,megerőszakolt,megvert,kirabolt,meggyilkolt lányokról,és rögtön megérted,h miért nem engednek el.
köszönöm a válaszokat!
Meg van a végeredmény:nem megyek egyáltalán,mert a szüleim szerint még nagyon korai a szülinapi bulizás,bár nem értem miért én még abba is benne lettem volna h értem jönnek éjszaka(éjfél körül),de nem engednek el:(
Tudom,hogy ráérek még bulizni,csak úgy érzem kilógok a sorból,mert már majdnem minden értelmes emberek akikkel jóba vagyok járnak bulizni,discokba...én meg még szülinapi buliba se mehetek:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!