Titeket zavarna, ha a 15-17 éves lányotok olyan képeket tenne ki egyfolytában a facebookra, meg mindenhova, amint úgy néz ki, mint egy kis ribi?
Egyszerűen nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, hogy ezzel csak lejáratja magát... nem fogja fel.
Minden képen kint van a cicije, pózol minden tükör előtt, stb.
Csak engem zavar ez?
Azt felesleges magyaráznod neki, hogy lejáratja magát ezzel, ugyanis a korosztályában ez most menő, a többi meg valószínűleg nem érdekli.
Igazság szerint most már nem nagyon tudsz mit tenni, max. megpróbálhatod tiltani, ha ilyen az értékrendje, azon ebben a korban nem lehet változtatni, hiszen becsukja a fülét, meg se hallja, amit mondasz neki.
Igen, nevelési hibái vannak, nem kevés. De nem csak én rontottam el. Én 11 éves kora óta nevelem, saját lányomként szeretem, férjem első házasságából van a lány. Szegény nagyon megszenvedte a válást, sokáig nem voltam vele kemény, hisz úgy gondoltam, hogy előbb épüljön fel a lelke a válásból. Talán sokminden meg volt neki engedve, de olyat, hogy engem egy szál fehérneműben lásson bárhol, bárki idegen előtt, arra nem volt példa. De úgy gondoltam, hogy ennek természetesnek kellene lennie nála is. De nem az. Abból áll a napja, hogy fényképezi magát, feltölti. Ez így megy minden nap. Néha úgy érzem, hogy ráhagyom, nem az én vérszerinti gyerekem, de ilyenkor bűntudat fog el, hogy de mégis az én felelősségem, hisz velünk él.
Reménytelennek látok mindent.
Kedves első kommentelő, nyugodtan lepontozhatsz, de nemkell mindenre azonnal ráugatni azt, hogy biztos nevelési hiba. Ha a kérdező lánya olyan pocsékul lenne nevelve, valószínüleg nem tette volna itt fel a kérdést, hanem magasból tenne az egészre.
A kérdésedre válaszolva, akármit mondasz neki, valószínűleg nem fog törődni vele, mert most "ez a menő"
Amennyiben tényleg fehérneműs (netán anélküli) képeket is feltölt, mutasd meg neki a napisz*r.com-ot (amit bizonyára ismer) és kérdezd meg, hogy feltétlen ki szeretne-e oda kerülni egy "napi suna" vagy hasonló megalázó postban, hogy a fél világ rajta röhögjön.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!