Mit csináljak a 3éves 4hónapos lányommal, hogy végre ne pisiljen mindenhova?
Néha nálunk is előfordul 3 éves .
egy éve szobatiszta de a kistesó miatt.... ismerős.
én azt szoktam hogy ha észreveszem hogy valahová odapisilt akkor szólok neki hogy jöjjön oda és mondom hogy nem szabad .
" szerencsére" a ruháját ha abba is csurgott mindig kiviszi a szennyesbe.
erre mindenképp kérd meg. érezze hogy nincs baj de az a lényeg hogy szóljon ha baleset van. szv. ne szídd meg akármilyen mérges is vagy . a pelust én nem adtam vissza mert 11 hónap megbízható szoba és ágytisztaság után pisilget be kb. hetente 1x amikor eljátsza az időt.
Egyértelmű, hogy visszaesett, már nem szobatiszta, és vissza kellene adni a pelust. Nincs még elkésve, hogy leszokjon 2,5 évesen egyáltalán.
Mi kislányunk is egy nyáron totál szobatiszta volt, aztán bekerült bölcsibe, és újra kellett pelusozni. A változások csinálják ezt velük, de ne félj, ez nem jelenti, hogy örökre pelusos lesz. Ráadásul még csak nem is 4 éves. Nyugodj le, fogadd el, add vissza a pelust, és néhány hét múlva próbálkozzatok újra. Lehet féltékeny is, és igényli a foglalkozást, a kistesó miatt. Mindenesetre ne aggódj, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!