Egy héttel mensi előtt hányingerem van egyfolytában, savanyúságot ennék. Ez abszurd, ugye?
Nem, szerintem totál normális!
Nálam is hasonlóak voltak a tünetek,csak én folyton citromot ettem volna hallal:) és terhes voltam :)
Arra gondolsz, hogy csak bebeszéled magadnak a tüneteket, mert babát szeretnél?
Hát nem abszurd.
Én egy (talán túlságosan is) realista ember vagyok, sose magyaráztam be magamnak, hogy "na, most biztos terhes vagyok, jöhetnek a tünetek".
És egy héttel a nemvárt előtt olyan hányingerem volt napokig, hogy alig hittem el. A nemvárt előtti este meg - lett a tesztem, nem is értettem. Aztán néhány napra rá meg már + volt.
Szóval lehet, hogy terhes vagy, de ha "belebeszélős" fajta vagy, akkor azért ne éld bele magad, amíg nincs teszt!
Sok sikert!
Én is egy héttel mensi előtt vagyok!nekem is nagyon hányingerem van,és hasgörcseim, szédőlgök és egyszerűen nem találom a helyem!szóval én iszonyat rosszul érzem magam, anyukám is így kezdte a terhességét, remélem én is az vagyok!:)(és ezeket nem beképzelem)
Szóval ezeket mind azért írtam le, hogy egyáltalán nem abszurd amiket érzel!:)remélem baba van a dologban!szorítok nagyon!:)
ÉN is savanyúságot ettem egyfolytában a mensi előtt 1 héttel, és kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok mára:)))) Ja és én is clostit kaptam! Drukkolok nagyon!!!!
ÉLjen a savanyúság:)))
Gratulálok nektek!!! :)
Nekem még 5nap a nem vártig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!