Ha a párommal négy napig egyfolytában együtt voltunk, mert babát szeretnénk, és a tüszőrepedés a negyedik alkalomnál volt, akkor ezt a hónapot elrontottuk?
Nem hiszem,hogy elrontottátok ha szabályos a ciklusod és tényleg akkor volt tűszőrepedésed,akkor reménykedhetsz. A spermák kb. 3 napig, de vannak amik kitartóak és akár 1 hétig elélnek "benned". Ez sok mindentől függ (hüvelyed kémhatása stb.)
De az én esetemben elmondom, hogy volt: Én nem akkor lettem állapotos a babámmal amikor peteérésem volt (látszódott is fizikálisan és éreztem is), hanem a következő mensi előtt 3-4 nappal. Úgyhogy érdekes dolgok vannak!
Nagyon drukkolok!!!!!!
szia
ez sok mindentől függ. nem biztos h elrontottátok.
de ha nem sikerült jövő hónapban igy csináljátok, (nekünk így javasolta a doki, és 2 gyerkőcünk született):
mensi után 5ik naptól 5 nap szünet
10-12-14-16 napon kell együtt lenni
igy a kispasik elég erősek lesznek, ahhoz hogy 2-3 napig aktívak maradjanak a hüvelyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!