Terhes vagyok? Peteérésem közben és utána együtt voltunk a párommal kb.12-14 alkalommal, védekezés nélkül. Peteérés után 2-3 nappal 4 napig enyhe barnás-rózsasznes folyásom volt, de nem egyfolytában, a nap különböző szakaszaiban.
A harmadik "folyásos" napon egyetlen egy csepp világos vérfolt is látható volt a fehérneműmön, a negyedik barnázós nap óta semmi. Október 12-én reggel jött meg utoljára, 28 napos szokott lenni a ciklusom. Tegnap este teszteltem, nem mutatott semmit, legalábbis akkor még nem láttam. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a tesztet, azonban egy nagyon halvány rózsaszínes-piros csík volt látható rajta. Tehát hamis eredményt is mutathatott, hiszen a halvány csík a hatóidő letelte után jelent meg. Ha hétfőig nem jön meg, kedden újra tesztelek, mindenképpen reggel (tegnap a kíváncsiság hajtott).
Mi a véleményetek, mennyi az esélye annak, hogy pocaklakóm van?
Esélyes vagy.Szerintem a hétfői teszted egyértelmű + lesz:)én ezt kívánom.
Én hétvégére nem várom.
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, remélem igazatok lesz. Sokszor olvastam, hogy sok kismamának feszült a melle, de soha nem értettem pontosan, ez milyen érzés, konkrétan mit "kellene" éreznem. A mai napon szó szerint fél óránként pisilni járok a wc-re, de ez lehet akár felfázástól is. Túlzás lenne az esetleges terhességre fogni ezt a gyakori pisilést. A derekam 2 napja majd leszakad, de szerintem csak azért, mert hétvégén kirándultam és kissé nehéz volt a táska. Egyenlőre szinte minden tünetre van valami más magyarázatom, így az a biztos, amit kedd reggel fogok látni a teszten )hétfő délután veszem meg, így csak kedd reggel tudok tesztelni).
Furcsa, hogy 2 hete reggelente és általában az esti órákban nagyon hányingerem volt, de mostanra csökkent ez az érzés, valamint majd meghalok a sós dolgokért, azonban magam sem hiszem, hogy ez az esetleges terhesség tünete lenne, hiszen ilyen korai stádiumban elvileg még nem jelentkeznek ezek a tünetek, legalábbis ezt olvastam.
Most pedig látom, hogy egy regényt ítram. :D
Tényleg remélem, hogy igazatok lesz, párom is reménykedik.
Köszönöm a gyors választ mind a kettőtöknek! :)
2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtől vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza időben. :( :D
Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!