Mi lesz ebből a mozdulatból? 4,5 hónapos babám egyfolytában "hasizmozik". Emeli fel a fejét fekvő helyzetből a kezeivel együtt (mint aki fel akar ülni). Hasáról hátára már 2szer fordult.
A lányom 3,5 hós (második baba) nagy is, hosszú is. És ugyanúgy vagyunk mint a második válaszoló, minden éjjel 3szor ébred mert megfordul és elakad az ágyban...pedig egy pár hete már csak egyszer ébredt szopizni.
Ő is emeli a fejét, vállát, ölemben ülve is erőlködik felfelé.Hát én nem tudom mi lesz ebből, igyekszem minél többet a habtapin meg játszóív alatt tartani, mert ott ugye vízszintesen van és foroghat ide oda, szóval nem erőlködik ülésbe (mert szerintem se szabad még ültetni).
Épp ezért mi el is tettük a pihiszékét pl. mert folyton húzza fel magát, rossz nézni:(
Nem tudom egyébként hogy mi lesz/lehet ebből a mozgásból mert a fiam (első baba) még 5 hósan se forgott, 5 és fél hónaposan fordult át először hasról hátra, majd 2 héttel később hátról hasra, ezután a kúszás jött, majd 7 hósan a mászás és abból már felült egyedül, szóval ez az erőlködés elmaradt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!