Ott alul, a méhemben egyfolytában érzek szúrásokat, melegséget, de nem görcsök. Ez jót jelent?
Nekem nem várt elötti nap hasonló tüneteim voltak. Plussz fájt a mellem,amikor levettem a melltartóm nagyon nehéznek éreztem őket:) Másnap nem jött meg. És azóta sem:) A tesztet megcsináltam aznap,mikorra nem vártam,de csak nagyon halványan mutatta.Pedig,mint késöbb kiderült,két baba termelte a hcg-t!
Majd írj,h mi újság!
34 hetes ikres
Én is mára nem várom. még nem jött meg, reggel még mindig fent volt a hőm, viszont nekem van, hogy menszi szerű fájdalmaim vannak :S
Várom a holnap reggel és ha még mindig nem jön meg tesztelek, mert tegnap még mindig negatívat teszteltem :(
Nagyon nehezen bírom a várakozást....
Teszteltem délelőtt,de negatív.:(
Utolsónak: drukkolok neked!!!!!!! Feltétlenül írd meg,mi újság!!
2. vagyok!
Hé, azért még ne keseredj el! Amíg nem jön meg, van remény. Lehet,hogy még kevés a hcg-d! Barátnőmnek 10 nappal a nemvárt után mutatta ki, de az is olyan halvány volt, hogy alig láttuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!