Titeket zavarna, ha a 15-17 éves lányotok olyan képeket tenne ki egyfolytában a facebookra, meg mindenhova, amint úgy néz ki, mint egy kis ribi?
Egyszerűen nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, hogy ezzel csak lejáratja magát... nem fogja fel.
Minden képen kint van a cicije, pózol minden tükör előtt, stb.
Csak engem zavar ez?
12:03-as
Köszönöm az ötleted, ha hazaérek, ma ezt fogom tenni. Hátha hat valamit, de attól félek, csak ideig-óráig.
12:04-es
Ilyen, hogy fehérneműben van, ilyen kép tegnap került fel az oldalra, ma reggel láttam. Felhívtam a férjem, hogy ideje lenne beszélnie a lányával, mert már túlmegy minden határon. Mondtam neki, hogy annak ellenére, hogy szeretem a gyereket, az első gondolatom az volt, hogy micsoda ribi. Erre ő azt mondta nekem, hogy majd beszél vele. Ennyi. Kíváncsian várom az estét... és szeretném, ha kimosná az agyát, mert jót akarok a gyereknek. Ha nem így lenne, tennék rá magasról, hogy mit csinál magával.
Korábban "csak" olyan képek voltak fent róla, amin a pólóból lógott ki mindkét melle, vagy csücsörít a szájával, mint egy idióta, stb.
Ha én ilyen képeket tettem volna fel magamról anno (bár akkor még nem léteztek közösségi oldalak, csak chat.hu) az apám addig ütött volna, míg mozgok... És nagyon helyesen tette volna. De amennyire ismerem, még most is agyonvágna. vannak esetek, amikor csak a drasztikus eszközök segítenek. Nehogymár a tini kölyök legyen a főnök!
25 N
Régi, jó öreg tanács... Ebben a korban nagyon fontos neki a kortársai véleménye. Milyen a lány baráti köre? Ha van néhány normális barátnője, akkor ráveheted őket, hogy egyszer jöjjenek át hozzátok (a lányodat keresték, mondtad, hogy nem jött haza, de megvárhatják), és beszéljék ki, hogy milyen ribancos. Vagy megkérhetnél egy fiatal, jóképű srácot (ismerős, kolléga, családi barát), hogy egyszer a nappaliban fejtse ki, mit gondol a tükörben pózoló melltartós ingyenprostikról. Természetesen a lánynak mindezt hallania kell. Néhány ilyen húzás, és egy életre elmegy a kedve a magamutogatástól...
Még valami, ami veszélyes: kérj megy egy ismerőst, aki lehetőleg túl van a negyvenen, hogy kezdje el "zaklatni". De vigyázz, ő maximálisan megbízható személy legyen! Meg fog rémülni annyira, hogy a többi képén visszafogott angyalka lesz ezentúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!