Szülők, ti mit szólnátok ahhoz, ha a tini lányotok azzal menne haza, hogy terhes? Pl.15-17
Bizonyára lefőnék...aztán beszélgetnék vele...ha eddig nem vagy hiányosan tettem.Persze akkor is,ha eddig is normális volt köztünk a kommunikáció.Meg nem verném,ki nem nyírnám,el nem kergetném-merthogy ettől szoktak leginkább tartani a tinik.
Orvoshoz mennénk,s eldöntenénk,mi legyen...bár én a mellett lennék,hogy tartsa meg...
nekem még nincs lányom, de ha ezzel jönne haza a tini lányom, én örülnék neki. szeretem a gyerekeket, de ez a terhesség-szülés-szoptatás dolog nagyon nem vonz, örökbe fogadni viszont nem szeretnék, mert zavarna, hogy genetikailag nem az enyém. de az, hogy lehet még egy kisbaba, akit én nevelhetek fel, vérszerinti rokonom, de nem nekem kell megszülni, ez főnyeremény :)
persze ha nem akarja megtartani a lányom, abban is támogatnám, ezt neki kell eldöntenie.
Nem szidnám le, semmi ilyesmi. Minek? Nyilván nem direkt maradt várandós.
Megkérdezném, ő mit szeretne, és mindenben támogatnám. A gyermeknevelést nem venném át tőle, de segítenék, amiben csak kéri.
Annyi feltételem lenne, h érettségit mindenképp tegye le, az egyetem pedig majd úgyis alakul. :)
Először is mindent meg fogok tenni, hogy tudja, hogyan kell megfelelően védekezni. Ha mégis babásan jönne haza, valószínűleg elszállna az agyam, hogy akkor miért volt a felvilágosítás, de nem verném meg, nem dobnám ki, nem utálnám. Ugyanúgy szeretném, a lányom maradna. Támogatnám, mást nem is tehetnék, a saját magzatommal!! Én abszolút abortusz ellenes vagyok, de meghallgatnám a véleményét, hogy ő mit szeretne. Segítenék felnevelni a picit, ugyanúgy szeretném, mintha 20 évesen szülte volna a lányom!A férjem is támogatná!
Most 3 hónapos a kislányunk, remélem nem esik majd meg vele ez a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!