Az osztályunkban van egy fiú (nem nagyon helyes, de nálam ez nem számít, viszont nagyon vicces) Mindig próbálok "feltűnni" neki de úgy érzem nem vesz észre. Bár néha-néha visszanéz rám de nem tudom hogy ez mit jelent!? Egy elkeseredett tini.13/L
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 19:45
1/6 anonim válasza:
Szerintem konkrétan semmit. Vagy te nem szoktál csak úgy ránézni másokra?
2/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá és beszélgess vele szimpla dolgokról pl:zene,sport,iskola stb.Aztán majd kialakul valami
U.I.:Nézéssel semmire sem mész(tapasztalat minkét oldalról nézve)
3/6 anonim válasza:
olyan világban élünk ahol a lánynak kell udvarolni a pasinak vagyis állj ki elé és mond neki hapsikám bejösz nekem 50-50 % van rá hogy bejön ha nem jön be max megpróbáltad
4/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:)
2011. szept. 17. 07:38
5/6 anonim válasza:
Nem ilyen világban élnénk, ha a lányok nem vagy könnyűvérűek lennének, vagy játszanák az agyukat, hogy ők mennyire nehezen kaphatók.
6/6 anonim válasza:
sztem tom h ki vagy. Mi a neved? ammeg sztem nem nagyon.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!