Elengednétek a 14,5éves lányotok így bulizni?
Szóval középsulit kezdtem most és van egy nagyon aranyos csajszi.szombaton lesz a szülinapi bulija és meghívott engem is meg a legjobb barétnőmet is.A gáz csak az h én még iskolai discokon kívül semmilyen buliba nem voltam.Ez egy disco lesz,de félre értés ne essék saját disco,szóval nem az az akárki bejöhet típusú disco csak akit meghívtak.Az osztálytársam azt mondta h kb. hajnali 4ig tart a disco,de nem itt lesz ahol lakok hanem pár km-vel arrébb.Ha a bulinak vége akkor kb. 1órát kell várni és jön az első busz,amivel haza is tudunk jönni.A távolság nem nagy,busszal kb. 20perc lehet az út(:
Mondom még semmilyen buliba nem voltam,igaz nem is kérdeztem h mehetek-e mert tudtam h nem engednének úgy se:( Hogy győzzem meg a szüleimet h engedjenek el,nagyon szeretnék ott lenni ha már meghívtak és a lány is nagyon aranyos és szeretem.
Help me!!!Holnapra kell a válasz h elengednek-e,szóval az h segítsek sokat nem jó:(
14/L
Sajnálom, hogy nem jutottatok kompromisszumra a szüleiddel.
Én emlékszem, 15 éves voltam, amikor otthon először úgy mehettem el este, hogy azt mondtam: "majd jövök". És nem kellett az órát néznem, hogy mikor lesz 22 óra, és mikor megy az utolsó busz. Persze nem hajnalokig tartó diszkókban, vagy bulikban voltam. De ennek már több, mint 10 éve...
És nem tudom, hogy 15 év múlva milyen lesz a világ, amikor az én gyerkőcöm áll elénk ilyen kéréssel, de úgy gondolom így 28 évesen, hogy mindez a bizalmon alapul. Nem értem, ha a szüleid bíznak benned, esetleg tudják, kikhez, hova mész, akkor miért nem engednek úgy el, hogy érted mennek 11 körül. A hajnali buszozást én sem pártolnám, az biztos, de a ami világban, amikor igen: sokmindent lehet hallani, de a fiatalok tényleg előbb érnek, ezt el kell fogadni, és már mobiltelefon is létezik. Mikor én fiatal voltam, anya csak a konyhaablakban tudta nézni, hogy jövök e már a busszal, és ha 5 percet is késtem, akkor már patália volt, hiába késett a busz is.....
Szóval ezek szerint várnod kell még egy kicsit, míg elengednek, vagy másik megoldás: szervezz te is hasonló bulit nálatok, ha lehet. Nem is kell hozzá szülinap sem!
köszi a válaszodat!
Sajnos nálunk nem lehet buli:( egyrészt összesen 3szobás a lakás+konyha+fürdő+wc...másrészt pedig tömbház,szóval nem igazán lehet bulit tartani,mert rajtunk kívül még több mint tízen laknak:(
jesszusom!! Sajnállak, de mi is 4 emeletes házban lakunk és másfél szobás lakás van+wc.fürdő, konyha, előszoba. És mi megtartottuk! Este 9-ig ment a buli.
12/F
JA ÉS DÉLUTÁN 4-KOR KEZDŐDÖTT EL. nEM TDOM MI A FENÉNEK KELL hajnalig, vagy éjfélig bulizni!
Elég késő délután max 10-ig!!!!
én sem úgy gondoltam h majd hajnalig megy a buli,csak egy kis zene,tánc,duma,rágcsálnivalók 10-11-ig.De laknak itt öreg nénik,olyanok akik hajnalba járnak dolgozni...és őket zavarná a zene:( így a szüleim meg sem engedik a bulit.
köszi a választ!
Azt nem lehetett volna, hogy apukád mondjuk érted megy éjjel?
Én sem engedtelek volna el egyedül, de ha mondjuk a barátnő szülei ott vannak, akkor igen
Persze úgy, hogy vittelek és hoztalak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!