Szülők, ti elengednétek a 14 éves fiatokat bulizni?
Figyelt kérdés
Nem sokszor csak 1-szer 2-szer nyáron és úgy hogy a 20 éves unokatesója és a szintén 20 éves haverjaival van.
Nem azért kérdem mert idén akarok menni, hanem mert jövőre azt mondták elvisznek :)
Rólam:14 éves létemre érett gondolkodású vagyok (talán a legérettebb a suliban..sajnos..). Be biztos nem rúgnék cigizni.. hát attól egyenesen rosszul vagyok.
2012. aug. 22. 10:01
11/13 anonim válasza:
Én elengedném a gyerekemet. Szerintem pont optimális a bulizás elkezdésére, de gondolom mindenki másképp látja. Engem elengedtek 13 éves koromtól, persze ilyen tini buliba a közeli művházba, és értem jöttek kocsival, de 14 évesen már mehettem. Viszont azt hozzá kell tenni hogy általában falun voltam, és megmondtam hová megyek, tehát ha apám úgy gondolta volna hogy kések vagy valami akár értem is jöhetett volna. Tehát én szigorú keretek között elengedném a gyerekem ha megbízom benne. És nem hajnalig, hanem 10-11ig.
12/13 henike0 válasza:
egyáltalán nem engedném el. egy 14 éves még nem szóraozóhelyre való foglalja el magat az interneten vagy üljön a tv elé. attól még hogy érettnek érzed magad nem bisztos hogy azis vagy rá érsz bulizni olyan 16-17 éves korodba. szerintem NEM ENGEDNÉM EL.meg a legg több szórakozóhelyeken nem csak pilyálgatnak a fiatalok tom hogy mivan egy szórakozó helyen ne engedddd!!!
13/13 anonim válasza:
henike0:
A helyesírást is "tod"?:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!