Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
80%
Nyíltan nem mondtad, hogy randa. Pké. Csak megjegyezted kis aranyosan, hogy te ilyet nem kérnél. Burkoltan randáztad le. Neked megy a mögöttes tartalom felismerése, kis eminens?
2021. dec. 11. 12:20
 22/63 A kérdező kommentje:
Hát csak tudom tán, hogy értettem. :) És burkoltan sem állt szándékomban lerondázni ezzel.
2021. dec. 11. 12:22
 23/63 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, mondhattad volna azt is, hogy tyűű, de jó, és milyen sokat dolgozhattál ezzel. És máris nem fikázásnak tűnt volna. Mert burkoltan igenis az volt. Passzív agresszió.
2021. dec. 11. 12:23
 24/63 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a oasinak is ebből van elege, mindenre beszólsz valami ilyet burkoltan, meg mártírkodsz.
2021. dec. 11. 12:24
 25/63 A kérdező kommentje:
Jézusom :D De ezt most te - #24-es - ennyiből leszűrted? :D Nem szoktam mindenre beszólni.
2021. dec. 11. 12:26
 26/63 A kérdező kommentje:
De legalább megtudtam, hogy mindaz, amiket ők tesznek, tényleg normálisnak számítanak a mai világban. Szomorú.
2021. dec. 11. 12:26
 27/63 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hány éves vagy de ezen megsertodni nevetséges.
2021. dec. 11. 12:27
 28/63 anonim ***** válasza:
92%
A kérdésed is egy merő mártírkodás meg önsajnáltatás. Nem mondom, hogy helyes erre visszaflegmázni neked, de őszintén, érthető hogy tele van a mindenük, ha ez az alap stílusod.
2021. dec. 11. 12:29
 29/63 A kérdező kommentje:
#23 Bár tudom, nem hiszi el senki, de tényleg nem szántam annak.
2021. dec. 11. 12:29
 30/63 A kérdező kommentje:
#28 De nem ez az alapstílusom...
2021. dec. 11. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!