Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem érthetően leírtam, hogy az a paraszt mindig feszültséget generál ok nélkül is. Én meg csak tűrök.

Szóval itt bukik meg az elméleted, hogy milyen mintaházaspár."

Nekem mintaházaspárnak tűnik, ha a házas fél szeretetből/szerelemből molinóval szórakozik, pl. én a saját véleményem szerint mintaházasságban élnék. De milyen jó, hogy lenne egy szarkeverő, bomlasztó kislányom, aki a rá is váró kedvességet (most lesz a te szülinapod is) ilyen aljasul, előre fikázza.

2021. dec. 11. 12:31
 32/63 A kérdező kommentje:
Hát, ha ennyi már ennyire fikázásnak számít, akkor inkább ne legyen születésnapom, hanem egy sima hétköznap. Már igazán nem érdekelne.
2021. dec. 11. 12:37
 33/63 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ezt mondd meg anyádnak is, szerintem örülni is fog. Vagy ajánld fel, hogy jobbá teszed a napjukat és elmész nagyanyádhoz/ pasidhoz mára. Vagy csak simán nevhisztizz, az még jobb lenne.
2021. dec. 11. 13:06
 34/63 anonim ***** válasza:
91%
Én nem akarok veled itt vitázni, ez az első kommentem. Nyilvánvaló, hogy lelkileg nem vagy rendben. Azt viszont el kell fogadnod, hogy ha a szándékod nem is, a megjegyzésed bántó volt számára. Nem mindig mindenki téged bánt, lehet, hogy ugyanúgy nem bezárólásnak szánt dolgokat veszel te is magadra. Itt is magadra vetted a semmit, ráadásul te kezdted. Beszélnek rólad, nem kibeszélnek, de te ezt is támadásnak veszed. Nagyon, naaagyon tini vagy. Te sem veszed észre magad. Lehet, hogy ő is egy paraszt, aki generálja a feszültséget, de most épp te is generálod a semmin. Szóval azért lehet, bőőven lehez, hogy egy részét te fújod fel. Meg az is, hogy te is odaszúrogatsz nekik, csak mondjuk nem tűnik fel. Lehet, hogy meg kellene látnod azt is amit te okozol. Tehát esetleg nem ilyen "más szemében a szálkát is, a sajátomban a gerendát sem" hozzáállással kellene működni. Mielőtt úgy nagyon negatív véleményeket alkotsz meg kritizálsz úgy, hogy nem kérdezte senki. Neked se tetszene. Csak szólok.
2021. dec. 11. 13:31
 35/63 A kérdező kommentje:
#34 Köszi, teljesen igazad van. Sajnos lelkileg tényleg nem vagyok rendben. Lehet jobb lenne egy pszichológust felkeresnem. És a válaszod többi részével is egyet értek.
2021. dec. 11. 14:09
 36/63 anonim ***** válasza:
67%
🥰🥰🥰
2021. dec. 11. 14:12
 37/63 anonim ***** válasza:
67%

Nyilvan a kerdezonek nem ez volt az elso ilyen huzasa, valoszinuleg az anyjanak meg a parjanak is rohadtul elege van mar belole.

Nem csak mergezo szulok leteznek, hanem mergezo tinik/gyerekek is...

A kerdezo meg valoszinuleg 18 sincs, mert emlitette az iskolat, nem hinnem, hogy fog o koltozni mostanaban, csak a hisztikezes kozepette jar a szaja.

Hogy akarod igy eltartani magad, ha sirva rohansz el ilyen faszsagok miatt? Es raadasul te szoltal be :DD

Hogy fogsz te dolgozni?

2021. dec. 11. 14:24
 38/63 A kérdező kommentje:

#37 :DDDD kedves vagy, köszi

Képzeld, 2022-ben érettségizek, 19 leszek most karikor.

Dolgoztam már egy egész nyarat pl. hogy megvegyem álmaim számítógépét.

Szóval megfogom állni a helyem érettségi után is :)

2021. dec. 11. 14:33
 39/63 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg nem akartam beszólni, és a lelki gyengeségem miatt sírom el magam a legkisebb beszólások miatt is, amin meg próbálok javítani.
2021. dec. 11. 14:34
 40/63 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen mas az, amikor csak dolgozgatsz diakkent, de nem kell eltartanod magad, nem kell lakast berelned, nem kell aggodnod azon, hogy mit fogsz enni holnap vagy hogyan fogod kifizetni a szamlakat.

Ossze sem hasonlithato a ketto.

2021. dec. 11. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!