Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?
Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.
Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".
És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.
Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.
Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.
Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?
Uh, de beléd álltak itt, kérdező. :S Én keresem, mi olyan nagyon bántó ebben a mondatban, de semmit nem találtam. Mindent lehet bunkón vagy normálisan mondani, ha ez utóbbi volt, én nem látok benne semmi problémát. Mi családon belül sokat szoktunk vicceskedve csipkelődni egymással, én elintéztem volna annyival, hogy “tudom, hogy nem rajongsz ezekért, neked egészen mást terveztem”.
Az anya megjegyzése sem volt önmagában bántó, de a hangsúly és az előzmények azzá tehették. Lehet, hogy a kérdezőben van egy féltékenység, mert ő igyekszik jó gyerek lenni, mégis inkább a nevelőapuval kedves az anyja, hiába kifogásolható a viselkedése. Ha ő is megkapná ugyanezt a törődést, nem lenne lelkileg tropa. Biztos a kérdezőnek is vannak hibái, azt senki sem mondta, hogy nincs, de meg tudom érteni, miért esett ez neki ennyire rosszul.
Bunkó a nevelőapád
bunkó az anyád
bunkó a korosztályod
de te kedves vagy, mindenki is mindig bánt, az áldozata vagy a paraszt pasinak meg az anyádnak, akik 19 évesen nem kivágnak a gcibe hanem etetnek, taníttatnak. Neked való társaság lenne a 41-es "csicskagyász" szíjú indián, vagy a 44-es akinek ki kéne próbálni egyszer egy magadfajta hátba támadó kis szrházival kínlódni.
Apukáddal mizu? Ő milyen molinót vett neked, hogy szülinapodra feldíszítse a lakást? Rajta nem tudnál élősködni?
#47 Én nem kívánok élősködni senkin :) Amíg volt pénzem, pl. diákmunkábül (amiből a gépet is vettem), adtam itthonra is :) Emiatt vettem meg 2 hónappal később a gépet pl. :)
Félév múlva pedig mindenképp saját lábamra szeretnék állni. A vérszerinti apám pedig 7-8 éve elhagyott, facebookon sem tud írni egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!