Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
93%

Igaz, ami igaz, a te beszolasod sem volt kedves.

Szerencsetlen anyad szivet-lelki beleteszi, aldoz ra, keszulodik boldogan, hogy szulinapi hangulatot varazsoljon, erre jon egy ilyen beszolas... 😀 valahol jart neked..

2021. dec. 11. 11:44
 12/63 A kérdező kommentje:
Korrigáltam, amit írtam, így nem mondanám beszólásnak. #11
2021. dec. 11. 11:45
 13/63 anonim ***** válasza:
83%
Te hülye vagy. Anyád tudja, hogy neked ez nem tetszik, ezért nem is akar, de kiakadsz.
2021. dec. 11. 11:47
 14/63 A kérdező kommentje:
Honnan tudta volna, hogy nem tetszik, mikor most említettem meg neki először?
2021. dec. 11. 11:48
 15/63 anonim ***** válasza:
90%
Na de ha egyebkent sem akartal olyan diszt, akkor miert baj az, hogy amugy sem tervezett a te szulinapodra ilyennel, es ezt ki is mondta (ahogy te is nyiltan kimondtan neki, tok mindegy, hogy kedvesen vagy b.nkon)? Hat gondolom az elmult X evben mar kitapasztalta mit szeretsz meg mit nem...
2021. dec. 11. 11:50
 16/63 A kérdező kommentje:
Oké, elfogadom, amit írtok... Én lihegem túl.
2021. dec. 11. 11:51
 17/63 anonim ***** válasza:
66%
12# De, ez egy beszólás volt, az is az aljasabb fajtából. Anyád meg a pasija ilyen jól megvannak, hogy anyád molinózik. Tök sok szeretet van az ilyen fáradozásokban. Erre jön a kis "patkány" és beleköp az örömébe. Csak úgy... Ennek semmi értelme nem volt, csak, hogy gonoszkodjál. Ilyen romboló ember nem nagyon kell sehová. Mert ha neked is ilyet csinált volna anyád, ugyan milyen bántódás ért volna? Ha te egy ilyen gesztusban nem a szeretetet, örömokozás szándékát látod akkor veled komoly bajok vannak. Ha elmúltál 18 kérlek menj onnan és hagyd ezt a két embert boldogan élni! Esetleg menj apukádhoz, ő biztosan megfelelően készül a születésnapodra.
2021. dec. 11. 12:02
 18/63 anonim ***** válasza:
92%
Te voltál flegma, amire csak válaszolt. Te kezdted el lefikázbi a díszítést.
2021. dec. 11. 12:15
 19/63 A kérdező kommentje:

#17 Olvasás, értelmezés megy?

Szerintem érthetően leírtam, hogy az a paraszt mindig feszültséget generál ok nélkül is. Én meg csak tűrök.

Szóval itt bukik meg az elméleted, hogy milyen mintaházaspár.

Itt inkább az én örömömbe szoktak beleköpni, ezért nem is merek már dicsekedni jóformán semmivel, mert csak kritikát kapok (lásd: becsúszik egy 4-es, megjegyzés: "5-ös jobb lett volna", és ez is ilyen lekezelően, pedig érettségi előtt egy 4-es is milyen jó már a fontos tárgyakból:)) )

2021. dec. 11. 12:16
 20/63 A kérdező kommentje:
#18 Semmi fikázás nem volt benne... Nem mondtam, hogy ronda, vagy bármi.
2021. dec. 11. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!