Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?
Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.
Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".
És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.
Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.
Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.
Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?
Igaz, ami igaz, a te beszolasod sem volt kedves.
Szerencsetlen anyad szivet-lelki beleteszi, aldoz ra, keszulodik boldogan, hogy szulinapi hangulatot varazsoljon, erre jon egy ilyen beszolas... 😀 valahol jart neked..
#17 Olvasás, értelmezés megy?
Szerintem érthetően leírtam, hogy az a paraszt mindig feszültséget generál ok nélkül is. Én meg csak tűrök.
Szóval itt bukik meg az elméleted, hogy milyen mintaházaspár.
Itt inkább az én örömömbe szoktak beleköpni, ezért nem is merek már dicsekedni jóformán semmivel, mert csak kritikát kapok (lásd: becsúszik egy 4-es, megjegyzés: "5-ös jobb lett volna", és ez is ilyen lekezelően, pedig érettségi előtt egy 4-es is milyen jó már a fontos tárgyakból:)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!