Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
38%

Nyilvánvaló volt számomra, hogy apád lekoccolt, beléd akartam marni, hogy vedd észre magad, illetve azt, hogy kinek szólogatsz be. Az anyádnak, aki 10 éves korod óta gürizik érted. Apukáddal ellentétben ő nem költheti magára a fizuját, téged etet, ruház és taníttat a keresetéből saját maga mellett téged is eltart. Most kapott esélyt az élettől a boldogságra, és 40-50 évesen olyan házasságban él, ahol molinózik. Boldog, szerelemes és feltehetőleg békében élnek. Te pedig ezt b@sznád szét, ha rajtad múlna. Parasztozod itt a nevelőapádat, anyádba belemarsz csak úgy a semmiből. A saját apáddal nem csinálod ezt, ja, mert ő éli világát a kolonc nélkül. És gondolom nem ma kezdted az ipart anyád szekírozásában.

Felnőtt vagy, térj észhez és nézd felnőttként mit csinálsz, ki vagy te abban a családban, milyen elvárásaidnak nem felel meg az anyád és hogyan kellene viselkednie a nevelőapádnak és az anyádnak, hogy maradéktalanul elégedett legyél a kiszolgálással? Illetve a lényeg, te mit tudsz nyújtani? Mert szeretetet és támogatást azt nem.

2021. dec. 11. 16:57
 52/63 anonim ***** válasza:
48%

Elismerte a hibáját, te fogyatékos, dolgozik magán. Te meg osztod, bazeg, mert embert se láttál még közelről, nemhogy beteg lelkű tinit, mert akkor tudnád, hogy az undorító írásaiddal csak rontasz rajta, a te szádból azt se fogadja el, hogy az ég kék. Te meg ezen gondolkodjál.

Ahogy most te sem értesz majd egyet semmivel ebből, nem véletlenül. Dac. Tetszik? Nem hiszem. Van, akinek nem sikerül belenézni a görbe tükörbe, mert nem fogja fel.

Üdv, a csicskagyászozó,

Óvodapedagógus, mellékesen.

2021. dec. 11. 17:38
 53/63 anonim ***** válasza:
43%

Óvodapedagógus. UhhB+

csicskagyász, fogyatékos, mondom én, hogy szíjú indián.

Oszt bökőt hordol-e csaje?

Mordorban az ork gyerekeknek csak ennyi jut, és csodálkozunk, hogy az életét Ózdon kezdi, Tökölön folytatja és Szegeden végzi. De figyi, a dajka néni az nem óvodapedagógus ezt tudtad-e csaje, hogy a rák egye ki a májadot hát hogy beszísz velem, hogy szomoroggyá meg?

Így kell mondanom a ti szinteteken? :-)

2021. dec. 11. 18:24
 54/63 anonim ***** válasza:
56%
Óvónő vagyok. A görbe tükör meg még mindig nem jut el. Ennél jobb képességű nálunk az Oláh Kevinke is, mint amit te produkálsz itt.
2021. dec. 11. 18:29
 55/63 anonim ***** válasza:
43%

Látom kérdező, szépen veregeted a válladat a többi profiloddal, mert stílus alapján ugyanaz az összes.

A kommentjeid alapján: rosszindulatú, besavanyodott és utálatos vagy, aki imád bújtatottan, passzív agresszívan másokat hátba döfni, majd játsza az áldozatot, hogy a környezetében mindenki gonosz vele. Itt ugyanezt adod elő. Ha valaki leírja a véleményét, ami neked nem tetszik, már egyből átmész lekezelő parasztba. A hozzád hasonló toxikus bunkókkal én sem lennék kedves. Ha neked ez a természeted alapjáraton, akkor még azt is megérteném, ha anyád és a párja pezsgőt bontana, ahogy kilépsz az ajtón.

2021. dec. 11. 18:39
 56/63 anonim ***** válasza:
35%
Én azt láttam, hogy csak a lekezelő paraszt kommentelőknek adja vissza a stílust.
2021. dec. 11. 19:39
 57/63 anonim ***** válasza:
57%
A lekezelő, paraszt kommentek a kérdezőt támogatták, a normális hangon íródottak pedig kritikát fogalmaztak meg a kérdezővel szemben. Így a lekezelő paraszt kommentelőknek esze ágában sem volt visszaadni a stílust.
2021. dec. 11. 19:45
 58/63 A kérdező kommentje:

#55 Te magadnál vagy? Egy profilom van, nem több.

Szerintem te vagy keversz valakivel, vagy direkt konfliktust keresel.

Na, azt itt nem fogsz találni, mert a magadfajtákat nem veszem fel. :D

2021. dec. 11. 19:54
 59/63 A kérdező kommentje:

De amúgy annyira tipikus magyar vagy, embeeeeer.

Hihetetlen. Nem is ismersz, de már te eldöntötted, hogy milyen vagyok.

De tedd ezt, nem érdekel.

2021. dec. 11. 19:57
 60/63 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem esett még le senkinek ez volt a mai egyik történetünk...
2021. dec. 11. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!