Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a láthatáskor az apuka...

Ha a láthatáskor az apuka párja következetesen csípősre főzi az ennivalót, és a gyerek emiatt alig eszik az ételből, és szól is, hogy nem tudja megenni emiatt, kinek kellene változtatni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
96%

Apukának kéne szerintem is rendet tenni. A párja tuti direkt csinálja, hogy szarul érezze magát a gyerek és ne akarjon majd menni.

Mi is főzünk néha csípőset, különlegeset, de sosem főzök semmi ilyet felnőtt vendégnek sem. Ha vendég jön, akkor olyan kaját csinálok, amit mindenki ismer pl paprikáskrumpli, sima grill csirke, húsleves. Semmi sem csípős, semmiben sincsenek megosztó hozzávalók mint a hal, vagy a brokkoli. Nem használok sokak számára ismeretlen fűszerek sem ilyenkor (pl curry). Szerintem ez alap etikett meg iszonyú kellemetlenül érezném magam, ha nem ennének semmit a vendégeim.

2021. okt. 18. 20:53
 62/83 anonim ***** válasza:
95%
Felejtős. De ez játszma, mert utálja a gyerekeiteket.
2021. okt. 19. 08:55
 63/83 anonim ***** válasza:
15%

Kinek es hogy kellene valtozni?

Neked, amikor ebbe is belebeszelsz.

Semmi kozod ahhoz, hogy az edesapanal mi tortenik.

2021. okt. 23. 22:51
 64/83 anonim ***** válasza:
84%
63# te teljesen hulye vagy!
2021. okt. 23. 23:27
 65/83 anonim ***** válasza:
7%

Vannak, akik tulnyulnak azon, ami rajuk tartozik.

Az akarattal csiposre fozi" baromi jol hangzik, csak eletkeptelen.

Ez feltetelez egy rucskos orru banyat, aki tulajdonkeppen boszorkany.....

Hagyjuk mar.

A kerdest pszichologiai oldalrol megkozelitve a kerdezo a legnagyobb paca az egesz lapon.

Hogy kerdez vajon?

Beluska, meģint eros volt a zoldborsofozelek?

Beluska ismeri a paca" autoriter szemleletet, es elrebegi pusztan megfelelesi kenyszerbol, hogy iiigggeeennnn......

Vicc az egesz.

Majd ha a paca jelen lesz, es megkostolja az etelt, tenyleg eros, akkor relevans egy ilyen kerdes.

Egyebkent, mindket fiam, 10, 13, imadja az eroset.

Es soha senki nem biztatta oket se pro, se kontra alapon.

Hovatovabbb. Senki nem eroltetett nezopontot senkire sem.

Es nem talalgat, hogy mi a jo a gyereknek.👍

2021. okt. 24. 10:05
 66/83 anonim ***** válasza:
4%
Mondjuk szamomra továbbra is elképzelhetetlen az egész szituáció. Nincs láthatás, csak apa hopp ugy dönt, ma elviszem a gyerekeket pár órára és hogy, hogynem aznap pont olyan étel van, amit csípősre lehet főzni. Sosincs véletlenül palacsinta, sajtos vagy makos teszta, főzelék. Ez nem életszerű.
2021. okt. 24. 10:09
 67/83 A kérdező kommentje:
66: a láthatást rugalmasan kezelem/kezeljük. Ha az apuka szombat délelőtt tudja elvinni a gyerekeket, akkor viszi. Ha vasárnap délután, mint pl most is, akkor viszi. De nem random beállít, hanem már a hét közepén meg volt beszélve, hogy vasárnap délután kettőre jön értük. Remélem így már elképzelhető a szituáció... Tehát nem csak úgy beállít a gyerekekkel, az apuka párja így fel tud készülni, nem csak úgy beesik a gyerekekkel, mint ahogy pár kommenttel ezelőtt írtad/írta valaki.
2021. okt. 24. 15:35
 68/83 A kérdező kommentje:
65: pszichológiai oldalról baromira fordítva közelíted meg a dolgot... Nem én kérdezem "Beluskát", hanem "Beluska" panaszkodik, hogy éhes, mert alig tudott enni ebédet. Plusz még azt is elpanaszolja, hogy emiatt ki is kapott. Na, ehhez mit szólsz pszichológiai oldalról?
2021. okt. 24. 15:47
 69/83 anonim ***** válasza:
14%
Értem. Vasárnap délután 2kor már ebedelt a gyerek, nem? Miután aludni nem alszik ott, ahogy írtad,nem értem miért kell rá főzni
2021. okt. 24. 15:52
 70/83 anonim ***** válasza:
89%
69 és estig nem kaphat enni?Nálunk uzsonnáznak is a gyerekek.Ráadásul nem elég,hogy nem tud enni ott,még bántják is érte.Nem tudom,ha te mondjuk nem szereted a pacalt,de kötelező enni belőle,az neked hogy esne?Nekem szarul az biztos.
2021. okt. 24. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!