Ha a láthatáskor az apuka párja következetesen csípősre főzi az ennivalót, és a gyerek emiatt alig eszik az ételből, és szól is, hogy nem tudja megenni emiatt, kinek kellene változtatni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 16:23
21/83 anonim válasza:
Nem megy olyan gyakran a gyerek szerintem. Miért pont akkor kell olyan kaját csinálni? Gondolom a túrós tészta nem csípős. Csomagolnék kaját, vagy ragaszkodnék ahhoz, hogy nálunk legyen az étkezés. Az is láthatás, ha nálatok ebédelnek, nem? Mondjuk olyat, amit apuka utál, a gyerek meg szeret.
22/83 anonim válasza:
Én ha a csípős ételt szeretném, akkor magamnak készítenék csípőset, a gyereknek pedig külön főznék valami olyasmit, amit szívesen megeszik. Ha nem megoldható az, hogy ott mást adjanak a gyermeknek, csomagolni kellene neki saját ennivalót, amit magával visz, amikor az apukájához megy.
23/83 A kérdező kommentje:
22: nem szoktak csípőset kapni, én nem főzök csípősen, nem is szoktam csípőset venni nekik. Egyébként nem indiai a nő, elméletileg nincs semmi ilyen oka annak, hogy így főz.
2021. okt. 17. 17:23
24/83 anonim válasza:
A legtöbb ételt utólag is lehet ízesíteni pl bableves , lecsó , pörkölt stb , nem kell csípősen csinálni , mindenki ízesítheti , ki hogy szereti.
25/83 A kérdező kommentje:
20,23: nem szoktak hétvégéket ott tölteni, hetente-kéthetente viszi el őket az apukájuk kb fél napokra.
2021. okt. 17. 17:25
26/83 A kérdező kommentje:
27: Tehát végül is délutántól már tud(nak) itthon normálisan enni. Ennyiből szerencsés a helyzet.
2021. okt. 17. 17:29
27/83 anonim válasza:
Mennyi idő a láthatás? Komplett hétvége? Kérdezd meg írásban (nyoma marad) mi lenne, ha küldenél a gyerekeknek nem csípős kaját, valamint legyen benne az is, hogy erről már sokszor beszéltetek, és ez nem "rossz nevelés" kérdése, hanem egyszerűen gyerek, saját ízléssel.
Ha megvan a válasz és elutasító, akkor gyámügyhöz továbbítsd a levelezést és kérd segítségüket.
Ha pár gyámügyes kört lefutottatok, nincs eredmény, és több mint két éve volt határozat az elhelyezésről, akkor pedig bíróság, láthatóság szabályozását kell módosíttatni.
28/83 anonim válasza:
Elég gyerekes egy megoldás ez, mármint hogy a gyereket szivatni ezzel... :(
29/83 anonim válasza:
Az apa a legnagyobb hunyó,mert megkérhetné a nőjét,hogy kedvezzen a gyerekeinek abban a kis időben,míg ott vannak
30/83 anonim válasza:
A legköcsögebb résztvevő ebben az apa. Neki kéne rendezni a dolgokat valamilyen irányba. (Mondjuk pl. főzhetne ő, ha már az új párja nem hajlandó a gyerekkompatibilis főzésre.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!