Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a láthatáskor az apuka...

Ha a láthatáskor az apuka párja következetesen csípősre főzi az ennivalót, és a gyerek emiatt alig eszik az ételből, és szól is, hogy nem tudja megenni emiatt, kinek kellene változtatni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem oszd ki négyszemközt a volt párod. Vagy ha nem akarsz balhét, pakolj kaját a gyerekeknek szégyenszemre. De az az ő szégyenük lesz.
2021. okt. 17. 16:58
 12/83 anonim ***** válasza:
92%
Nagy gecység, azt akarja, hogy ne érezzék otthon magukat a gyerekek.
2021. okt. 17. 16:58
 13/83 anonim válasza:
93%
Őszintén a 9 éves gyerekek többsége nem bírja a csípőset, és kész. Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy nem nyit az új ízek felé csak nem szereti és ennyi. A volt férjednek és az új párjának mindenképpen oda kéne erre figyelni. Ha semmikép nem akarnak változtatni, akkor legalább adni valami olyan opciót a gyerekeknek, amit szeretnek.
2021. okt. 17. 17:00
 14/83 anonim ***** válasza:
96%
Ez mindenképp szemétség. Mikor gyerek voltam a szüleim is szerették a csípőset én ugye nem. És mindig a tányérjukba kimert ételt erősítették, abba nyomtak paprikát, nem az egész fazék volt csípős. Nagyon szemetek, apukának is sok esze van.
2021. okt. 17. 17:03
 15/83 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az a baj, hogy az apukájuk nem áll ki a gyerek mellett, hanem még le is cseszi, hogy "nyitottabbnak kellene lennie az újdonságokra". Már én is próbáltam jelezni nekik, megkérdeztem, hogy nem lehetne esetleg nem csípősre főzni pl a paprikáskrumplit (amit egyébként a kisebbik kifejezetten szeret), de én is megkaptam, hogy miattam van, mert nem nevelem a gyerekeket úgy, hogy nyitottak legyenek a világra (ha bármi programötlet van, aminek a gyerekek nem örülnek ujjongva, akkor szintén ezt kapom).
2021. okt. 17. 17:05
 16/83 anonim ***** válasza:
92%
A 14-es-nél a pont
2021. okt. 17. 17:08
 17/83 anonim ***** válasza:
90%
Muszaj a gyerekeknek ehez az idiota apanak csufolt emberhez menni? leseszrja a sajat gyerekeinek az igenyeit. Montha luxus lenne nem csipos etelt kesziteni . Azert egy fejlodesben levo szervezetnek szuksege van az etelre. Milyen szulo az ilyen???!!!
2021. okt. 17. 17:10
 18/83 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet a lathatast ugy szabalyozni ? Mett azert ez igy nem normalis! 19# voltam.
2021. okt. 17. 17:13
 19/83 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell megvárni, hogy gyomorfekélyes legyen a 2 gyerek a rengeteg csípőstől! Írásban fel kell szólítani őket, hogy hagyjanak fel a gyerekek kínzásával. 2 napig nem kapnak mást sem, ha nem eszik meg a számukra ehetetlen ételt?? Ez kimeríti a gyermekbántalmazást is! Szüntesd meg a láthatást vagy korlátozd. Nem játékszer a 2 gyerek! Ha továbbra sem hagynak fel vele, akkor fordulj a gyerekvédelemhez. Vidd el a gyerekeket és mondják el ők, hogy nem tudtak megint enni, vedd fel ha videón bejelentkeznek és az evésről van szó!
2021. okt. 17. 17:13
 20/83 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ennyiből nem lehet tudni, kinek kéne alkalmazkodni. Lehet a gyerkőc simán beeszik a csípős chipsből, gyorskajából ha úgy van, és csak az új nővel keresi a konfliktust. Bármit főzhet, nem jó. Akkor érthető részéről. Meg az is, hs esetleg olyan a kultúrája, mittudomén indiai.

De az is lehet, hogy az új nő dafke szivatja a gyereket tényleg, ami nem kicsit undorító.

Sajnos ennyiből nem tudhatjuk, hogy mi a gond.

Én is anyaként csomagolnék neki kaját, márcsak azért is mert egy ponton túl mást nem tehetsz.

2021. okt. 17. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!