Mit csináljak ha anyam mindent elmond másnak, akkor is ha megkérem hogy ne tegye?
Figyelt kérdés
Ma is megkértem hogy ne mondjon el egy fontos dolgot másnak, erre az első embernek aki felhívta elmondta. Mégis mit csináljak? Mondtam neki hogy ne mondja el, mégis megteszi ráadásul a szemem előtt, és ez borzalmasan rosszul esik.tegnap 18:07
1/15 anonim válasza:
Ne mondj el neki olyan dolgokat, amit nem szeretnél hogy más is megtudjon.
2/15 anonim válasza:
Ne mondj neki semmi olyat, amit nem szeretnél, hogy más is tudja. Tudom, hogy ez rosszul esik, hogy nem hallgat rád ezügyben, de az ilyen emberek nem tudnak titkot tartani és nem is tudod megváltoztatni. Beszélgessetek, de csak átlagos dolgokról.
3/15 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ilyen, akkor minek számolsz be neki mindenről? Ez a te hibád. Anyukád nem fog megváltozni, az egyedüli dolog amit tehetsz az az, hogy nem avatod be a dolgaidba, így nem is tud majd mit tovább pletykálni.
4/15 A kérdező kommentje:
Most ez pont olyan volt hogy nem tudta volna nem megtudni, mivel hogy orvosnál voltunk amit ő akart hogy menjünk el.
tegnap 18:21
5/15 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy, de nem ártana egy elbeszélgetés anyáddal, hogy ne csinálja ezt mert nagyon gáz és ne hozzon téged kellemetlen helyzetbe.
6/15 anonim válasza:
Te miért mondasz el neki mindent, vagy olyasmit, amit nem akarod, hogy más megtudjon? Az első hibát te követed el!
7/15 anonim válasza:
Az a nagy büdös helyzet, hogy anyád téged le se szar. Sokkal inkább fontos neki a külvilágnak való megfelelés, mint a saját lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!