Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is van aki gyűlöli az anyját?

Más is van aki gyűlöli az anyját?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
ma 10:39
 1/5 anonim válasza:
12%
A kérdés,hogy te miért?
ma 10:48
 2/5 anonim válasza:
100%

Én apámat gyűlölöm.

Viszont anyukámat és nevelőapukámat imádom❤

ma 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gyűlölöm, de megmondtam neki a folyamatos beszólásai miatt, hogy aki szelet vet, vihart arat. Ha időről időre beszólogat nekem meg a feleségemnek, akkor ne csodálkozzon, hogy időről időre veszekedések vannak közöttünk.
ma 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
a gyűlölet talán erős kifejezés, de szeretettel nem igazán tudok rá gondolni, bizalmam pedig végképp nincsen iránta. legjobb tudása szerint felnevelt, de egy szélsőséges személyiség, gyerekként teljesen magához láncol, felnőttként meg szinte lehetetlen vele normális kapcsolatban lenni, károsabbnál károsabb megnyilvánulásai vannak, hogy nem tudja elengedni az egy szem drága fiacskáját.
ma 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem gyűlölöm, de nem érzem iránta a szeretetnek és a bizalomnak a szikráját sem (ezért meg is tett mindent).
ma 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!