Anyáék ezt vajon komolyan gondolják? Szeretem őket, de feleslegesen szigorúak velem, mikor 20 éves vagyok
Anyukám és apukám még úgy kezel mint egy kiskamaszt. Még függök tőlük anyagilag és ennek ellenére szeretem is őket, így nem akarok lelépni, megutálni őket..
Viszont lett egy párom, aki szeretné ha hozzá költöznék. Van saját lakása, azt mondta, hogy ő fizet mindent amíg tanulok és nem állok munkába.
Anyámék viszont ezt ellenzik és azt mondták ha elköltözök többet haza se jöjjek.
És nagyon komolynak tűnnek, mikor ezt mondják...
Nem tudom mit csináljak. Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival. Viszont nem akarok velük rossz viszonyt...nem akarom, hogy haragudjanak rám.
Mikor mondták, hogy vissza se jöjjek az olyan rosszul esett.:(
Egy alig egy hónapja tartó párkapcsolatban nem a szerencsés 10%-ban bízunk, hanem használjuk az agyunkat és nem kockáztatunk. Egyébként senki sem azt mondja, hogy ne költözzön össze a kérdező a szerelmével, hanem hogy ne ilyen feltételekkel, ne most, hanem adjanak időt maguknak.
Azt meg nem is értem, hogy a kérdező miért ne tudna ugyanolyan jól a tanulmányaira koncentrálni, ha otthon lakik, mintha a pasinál. És a kérdező is azt írja, hogy a pasi szeretné, hogy hozzá költözzön. Ez minden szempontból gyanús így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!