Anyáék ezt vajon komolyan gondolják? Szeretem őket, de feleslegesen szigorúak velem, mikor 20 éves vagyok
Anyukám és apukám még úgy kezel mint egy kiskamaszt. Még függök tőlük anyagilag és ennek ellenére szeretem is őket, így nem akarok lelépni, megutálni őket..
Viszont lett egy párom, aki szeretné ha hozzá költöznék. Van saját lakása, azt mondta, hogy ő fizet mindent amíg tanulok és nem állok munkába.
Anyámék viszont ezt ellenzik és azt mondták ha elköltözök többet haza se jöjjek.
És nagyon komolynak tűnnek, mikor ezt mondják...
Nem tudom mit csináljak. Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival. Viszont nem akarok velük rossz viszonyt...nem akarom, hogy haragudjanak rám.
Mikor mondták, hogy vissza se jöjjek az olyan rosszul esett.:(
Te jó ég! Még ha pár évről lenne szó, akkor azt mondanám, hogy okés, de 5 hét?? Bocs, hogy így kérdezem, de te magadnál vagy?
5 hét még nem is nevezhető normális kapcsolatnak, hiszen ti még nagyon az elején, az ismerkedős fázisban vagytok.
Más: az öt hét mellett az is gáz, hogy ilyen kevés idő után természetesnek veszed, hogy majd téged valaki eltart és fizet mindent utánad.
Meg lesz ennek az ára hidd el!
A szüleid jogosan ellenzik, és én is nekik adok igazat.
Ismerd meg ezt a férfit, és hagyd, hogy a szüleid is megismerjék. Fejezd be a sulit, találj munkát és aztán gondolkozz az összeköltözésen.
UI: Addig ne várd, hogy a szüleid felnőttként kezeljenek, míg ilyen komolytalanul, gyerekesen viselkedsz.
Az 5 hetet úgy értettem, hogy azóta komoly, azóta mondtuk ki, hogy egy pár vagyunk. Már hónapok óta ismerem, de csak kerülgettük egymást, ismerkedtünk.
Nem veszem természetesnek az "eltartást", ő ajánlotta fel, hogy folytathassam a tanulmányaimat.
Ezt úgy írom, hogy én az exemmel 2 hét után költöztem össze (vagyis inkább hetekkel később jöttünk rá, hogy gyakorlatilag folyamatosan nálam van) - úgy, hogy mind a ketten dolgoztunk, önálló keresetünk volt, (ő akkor 21 volt, én 29), majdnem 5 évig éltünk együtt, és az első kapcsolatom volt.
Mi tényleg ismertük egymást előtte, kolléga és barát volt.
NE LEGYÉL HÜLYE!
1) álomvilágban élsz
2) nincs önálló jövedelmed, 100%ban tőle fogsz függeni
3) készülsz felégetni magad mögött a hidakat
4) a pasi felajánlotta, hogy azonnal költözz hozzá-és természetesen függj tőle
Van egy tippem, hogy a padi legalább 10 évvel idősebb és mire rájössz, hogy nincs miből és hova menned, addigra a bántalmazás is kezdődni fog.
Valakit hónapok óta ismerni és kapcsolatba is lenni a másikkal, teljesen különböző dolog. Sosem fogom megérteni ezt a felfogást.
Haverkodás vs kapcsolat nem ugyan az! Továbbá még ha 2-3 hónapja ismered is, korai az odaköltözés.
Az 5 hetet úgy értettem, hogy azóta komoly, azóta mondtuk ki, hogy egy pár vagyunk. Már hónapok óta ismerem, de csak kerülgettük egymást, ismerkedtünk...
Ha hónapok óta ismered de csak kerülgettétek egymást azis csak azt jelenti hogy 5 hete """vagytok eggyüt nem pedig több 😂. Figyi én még nem vagyok 17 sem de annyit tudok már az írásodbol hogy te nagyon gyerekes vagy álom világban élsz persze azt mondja hogy eltart cserébe meg bemászik a bugyidba. jobb lenne ha először ki ismernéd bár ahozz nem lehet elég az élet mert senkit sem tudsz rendesen ki ísmerni mindíg hozz meglepetést valaki akitöl nem vártad volna sóha.. Szóval inkább várj még nem kell hózzá költözni semmi értelmét sem látom majd kb 1év múlva addigra szerintem úgyis alakul majd a kapcsolatotok. De az tényleg fontos hogy a szűleiddel jólegyen a kapcsolata és érezztesse velük azt hogy szeret téged. És próbálj meg felnőni 20éves vagy és nem engednek főzni már gyerek koromban nókedlit szaggatam meg káposztás tésztát föztem magamnak meg a báttyámnak ö most 18éves és már önáló albérletben lakik dólgozik egy KTM motor cégnél ügyintézö. Én még taknyos xD. Figyi maradj anyukádékkal. Ha ott hagyod öket akkor csak meg nehezíted az életed. Mert nem fog eltartani ne hagyd ott anyukádat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!