Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyáék ezt vajon komolyan...

Anyáék ezt vajon komolyan gondolják? Szeretem őket, de feleslegesen szigorúak velem, mikor 20 éves vagyok

Figyelt kérdés

Anyukám és apukám még úgy kezel mint egy kiskamaszt. Még függök tőlük anyagilag és ennek ellenére szeretem is őket, így nem akarok lelépni, megutálni őket..

Viszont lett egy párom, aki szeretné ha hozzá költöznék. Van saját lakása, azt mondta, hogy ő fizet mindent amíg tanulok és nem állok munkába.

Anyámék viszont ezt ellenzik és azt mondták ha elköltözök többet haza se jöjjek.

És nagyon komolynak tűnnek, mikor ezt mondják...

Nem tudom mit csináljak. Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival. Viszont nem akarok velük rossz viszonyt...nem akarom, hogy haragudjanak rám.

Mikor mondták, hogy vissza se jöjjek az olyan rosszul esett.:(

2021. szept. 28. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
91%

Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival.

Igazuk van. Ha önálló, dolgozó nő lennél, hajrá. De nem ez a helyzet. Nyilván nem akarják, hogy egy idegentől függj.

2021. szept. 29. 06:37
 32/71 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező:

Nem akarnak rosszat neked, kétségbe vannak esve és azért mondják ezt. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, a futó ismerettség semmit nem jelent és a párhetes kapcsolat sem. Maximálisan jószándékúan próbálják figyelmedet felhívni, el tudom képzelni hogy ilyen lelkiállapotban nem ezt érzed, de csak jót akar mindenki.

2021. szept. 29. 08:03
 33/71 A kérdező kommentje:

26 éves a srác.

Tehát nem, nem 10+ idősebb, mint ahogy vki írta.

Nem, tényleg nem "lila köd". De persze ezt jobban tudjátok.

Én meg annak a híve vagyok, hogy lakva lehet megismerni valakit igazán. Szerelmesek vagyunk, akarjuk ezt, akkor miért ne próbálnánk meg? Én így gondolkodom.

Csak anyáék hátrátatnak ebben.

2021. szept. 29. 09:06
 34/71 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy jobban tudja az akinek már volt hosszabb kapcsolata. a kezdeti időkben léptelenség ésszerűen dönteni, mert a hormonok kőkeményen behülyítik az embert. És bizony a szüleidnek van igaza, hisz úgy viselkedsz mint egy dacos kamasz, ellenségnek hiszed azokat akik józan észre intenek meg arra hogy ne tedd magad kiszolgáltatottá. Lakva ismerszik meg, persze. Csak ez a megismerés ne párosuljon azzal hogy a hapsi nélkül esélyed sincs lépni. Most vagy nagyon buta vagy ha ezt nem tudod felmérni, vagy nagyon akarod a férfi pénzét: ez a két opció van. Nem is tudom melyik a rosszabb, az ostoba, vagy a haszonleső.
2021. szept. 29. 09:30
 35/71 anonim ***** válasza:
100%
* képtelenség
2021. szept. 29. 09:31
 36/71 anonim ***** válasza:
98%

"Csak anyáék hátrátatnak ebben."

Hogyan hatraltatnak ebben?

Felnott no vagy , szerinted mindenki hulye. Menj szepen es eljel a baratoddal. Ha te mindent jobban tudsz akkor minek irtad ki a kerdest? Nem irtad , hogy a szuleid azt mondtak volna , hogy nem koltozhetsz , csak azt hogy oda vissza nem. Mi akadalyoz meg abban hogy osszecsomagolj es lelepj?

2021. szept. 29. 09:45
 37/71 anonim ***** válasza:
91%

Jo, ha mar igy eldontotted es makacsul ragazkodsz az elhatarozasdhoz, akkor hajra!

De legyszi, 2 honap mulva ne irj ki kerdest, ahol azt kerded, hogy mikent konyoroghetned magad vissza a szuleidhez!

Ez nem szigor, hanem szuloi jozanesz!

2021. szept. 29. 09:46
 38/71 anonim ***** válasza:
88%

Az még egy dolog hogy hány éves vagy (én 21 voltam amikor összeköltöztünk a párommal szóval csak 1 évvel idősebben, viszont mi akkor már a 4. évünket tapostuk), itt a legnagyobb gond szerintem az hogy te nem dolgozol, nincs fizetésed.

Teljesen kiszolgáltatott leszel. Még ha a párod keres is mondjuk 500-600ezret egyedül hogy kényelmesen éljetek+spóroljatok akkor se mennék ebbe bele a helyedben.

Egyrészt majd jöhet hogy hozzád vágja hogy ő tart el téged (persze, 5 hét alatt már biztos tudod hogy sohasem mondana ilyent)

De ha tényleg nem lenne ez, hogy ezt mondja akkor sem normális és nekem nem is lenne erre képem hogy eltartassam magam vele és mindenért egyedül ő dolgozzon meg.

Ha tényleg mindenképp most akarsz vele összeköltözni akkor keress valami munkát. Rengetegen dolgoznak tanulás mellett, neked is menne és máris nem lennél kiszolgáltatott.

23/n

2021. szept. 29. 11:01
 39/71 anonim ***** válasza:
91%
Nem a kor a baj, én 20 évesen szültem. De önálló voltam, nem pedig egyik eltartótól a másikhoz költöztem.
2021. szept. 29. 11:21
 40/71 anonim ***** válasza:
90%
5 hét után nem költözünk össze senkivel. 5 hét az kb nulla. Fiatal vagy nincs hova kapkodni. Anyukádék meg félnek hogy nem tudnak megvédeni ezek után ha kitéped magad a kezükből. Megjegyzem jogosan félnek...
2021. szept. 29. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!