Anyáék ezt vajon komolyan gondolják? Szeretem őket, de feleslegesen szigorúak velem, mikor 20 éves vagyok
Anyukám és apukám még úgy kezel mint egy kiskamaszt. Még függök tőlük anyagilag és ennek ellenére szeretem is őket, így nem akarok lelépni, megutálni őket..
Viszont lett egy párom, aki szeretné ha hozzá költöznék. Van saját lakása, azt mondta, hogy ő fizet mindent amíg tanulok és nem állok munkába.
Anyámék viszont ezt ellenzik és azt mondták ha elköltözök többet haza se jöjjek.
És nagyon komolynak tűnnek, mikor ezt mondják...
Nem tudom mit csináljak. Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival. Viszont nem akarok velük rossz viszonyt...nem akarom, hogy haragudjanak rám.
Mikor mondták, hogy vissza se jöjjek az olyan rosszul esett.:(
Más lenne a helyzet, ha el akarna venni.
A pasik csak abba fektetnek pénzt, akivel hosszú távon számolnak.
Az egy dolog hogy most pénzt fektet beléd úgymond.
De mi lesz ha olyat szeretnél nagyon amivel nem ért egyet és nem fizeti?
Ha el akarna venni akkor más lenne. De így.
Csak kéznél leszel neki.
Természetes lehet, hogy te vagy az a kivételes eset aki bebizonyitja nincs igazunk.
Viszont ha nem, akkor egyike leszel a szomorú sorsú embereknek.
Nem kellett volna zsarolniuk, de amúgy tényleg igazuk van. Rengeteg párkapcsolatot láttam a környezetemben, ahol ugyanez történt, majd idővel a pasit el kezdte zavarni, hogy ő fizet mindent. Ez nem egészséges helyzet, hidd el, hogy konfliktusokat fog okozni.
Nem egyből, de idővel egészen biztosan. Láttam elég durván elfajult kapcsolatokat emiatt.
Ne költözz össze addig vele, amíg nem tudsz beszállni te is a kasszába. Nagyon kiszolgáltatottá fog tenni a szitu, hatalma lesz feletted, akkor is, ha nem olyan típus, aki ezzel visszaél.
Gondolom tanulsz, de legalább valami diákmunkát kezdj el, legyen valamennyi bevételed, betudj szállni néha a kajába számlába.
Hidd el, hogy nem véletlenül nem áll melletted senki a kommentek közt. Többet tapasztaltunk, láttunk erről, mint te. Amivel semmi baj nincs, csak jót akarunk..
Én meg annak a híve vagyok, hogy lakva lehet megismerni valakit igazán. Szerelmesek vagyunk, akarjuk ezt, akkor miért ne próbálnánk meg? Én így gondolkodom.
Oké, és hova mennél lakni jövedelem nélkül, ha mégse jönne be?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!