Anyáék ezt vajon komolyan gondolják? Szeretem őket, de feleslegesen szigorúak velem, mikor 20 éves vagyok
Anyukám és apukám még úgy kezel mint egy kiskamaszt. Még függök tőlük anyagilag és ennek ellenére szeretem is őket, így nem akarok lelépni, megutálni őket..
Viszont lett egy párom, aki szeretné ha hozzá költöznék. Van saját lakása, azt mondta, hogy ő fizet mindent amíg tanulok és nem állok munkába.
Anyámék viszont ezt ellenzik és azt mondták ha elköltözök többet haza se jöjjek.
És nagyon komolynak tűnnek, mikor ezt mondják...
Nem tudom mit csináljak. Anyámék szerint még mindig kislány vagyok és otthon kéne élnem 20 évesen, nem pedig pasival. Viszont nem akarok velük rossz viszonyt...nem akarom, hogy haragudjanak rám.
Mikor mondták, hogy vissza se jöjjek az olyan rosszul esett.:(
Megkérdezném a szülőktől: apu, anyu, ti most érzelmileg zsaroltok engemet?
Utána mérlegre tenném a dolgot: az első verzió a totál saját élet, ami jól is elsülhet, de lehet, hogy csak egy "na majd megmutatom" típusú önfejű cselekedet lesz, fél év múlvai hazakullogással.
Másik verzió: hogyne apa, hogyne anya, ahogy akarjátok, így a szülőket nem haragítod magadra, ám lehet, hogy hosszabb távon bukod a kapcsolatodat.
Én egy harmadik verziót látnék helyesnek, miszerint megpróbálnám a szülőkkel megbeszélni azt, hogy nem vagyok kamasz, szeretnék saját életet élni, keresnék a helyedben egy suli melletti melót, vagy elkezdenék valahogy* pénzt csinálni, de nem fogadnám el, hogy kitartsanak. Ha komoly a kapcsolat, akkor ki kell bírnia a párodnak is, ha mondjuk fél vagy év múlva költöztök össze és addig a szülőket is megbarátkoztathatod az új, saját élet gondolatával.
De meztelen puncikával/fütyköskével ne költözz oda senkihez ingyenélni illetve függeni.
21-es vagyok, bocsi, visszaolvastam, lány vagy, akkor a fütykös nem neked szól
Lehet, hogy a szülők ettől akarnak megvédeni a maguk ügyetlen módján. Csak hát ezzel a zsarolósdival épp ellenkező hatást érnek el. Szerintem mindenképp várj még, jobban meg kell ismerned ezt a pasit. Az idő sok mindent el fog rendezni. Ha majd lesz saját kereseted, sokkal tisztábban fogsz tudni dönteni.
Azért kezelnek kiskamaszként mert úgy viselkedsz. Sőt, közülük is van aki értelmesebb mint te.
Én is csalódnék a gyerekemben ha csak ennyi esze lenne
Amúgy ne haragudj,de tegyük fel oké oda mész
Eltelik 2 év és a pasi ki akar dobni,mert miért ne tehetné meg a saját lakása
Hova mész ?
Nővérem azt gondolta,hogy ha elköltozik tovább finanszírozák az egyetemet.Anyánk mondta,hogy felejtse el,onnantól fogva a szüleink nem fizették tovább az egyetemet.Elköltözöl akkor keress állást,fizessd tovább,élj együtt a barátoddal
Munka mellett nem bírta,ott hagyta,pasija is elhagyta
Műkörmös lett.
Pasik jönnek mennek,én várnék legalább 1 évet ha a pasi kivárja és nem erőszakos akkor talán van jövője
Amúgy hány éves a fiú ?
Az eszem azt mondja,hogy válaszd a pénz
A szívem szerint én meg már mennék innen önálló szeretnék lenni,nem akarok a szülőktől függni
Pasik jönnek mennek,én várnék legalább 1 évet, ha a pasi kivárja és nem erőszakos akkor talán van jövője.
Amúgy hány éves ?
Volt már olyan kapcsolata ahol legalább 3-5 évig volt együtt valakivel?
Én amúgy alapból se mennék oda bárkihez is 5 hét után,végén hamarabb rámunna.
Most tudod tesztelni leginkább a pasidat, azzal ha azt mondod,hogy szeretnél ezzel vármi legalább 1 évet
Ha kitartó
Ha Türelmes
Ha melletted áll és támogat és megvárja azt az 1 évet,na arra már mondhatod,hogy komoly a kapcsolatunk.
Én 3 éve vagyok együtt a párommal.
25 éves vagyok,párom 31
22 éves voltam amikor megismertem,én már dolgoztam,igen apukámmal laktam még,de anyagilag függetlenül,
a srácnak volt saját lakása fél év után kérdezte meg,hogy oda költöznék azt válaszoltam,hogy egyenlőre nem,nem kell elsietni semmit sem,képzeld most 1 éve költöztünk össze
És örülök,hogy így döntöttem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!