Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák szeretitek ha haza...

Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.

de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.

ezért már gyomorideggel járok.

ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?

illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.

2021. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
45%
Én is inkább 3 havonta vagy ritkábban járok haza. De akkor is csak egy napra már jobban érzem magam így hogy külön élek. 50km nem is olyan sok azért ott se kell aludni ha valamit elkell intézni azt ellehet egy nap alatt is. Jól teszed hogy ki állsz magadért, de semmi értelme az édesanyád a párját választotta.
2021. máj. 27. 23:12
 72/73 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim annyira szeretik, ha hazalátogatunk a tesóimmal(meg a párunkkal), hogy nemrég vettek egy hatalmas házat, hogy mindannyian kényelmesen elférjünk, ha ott vagyunk.Ilyenkor 10-en vagyunk az asztal körül.Nagyon értékeljük, hogy így közel a 60 -hoz eladták a régi házunkat(amit imádtunk, de kinőttük) és hajlandóak voltak egy birtokot venni miattunk, hogy mindenki elférjen. Olyan náluk lenni, mintha nyaralnék.
2021. máj. 28. 08:24
 73/73 anonim ***** válasza:
45%

Még kisebb a gyerekem, de annyira szeretem hogy vele akarom leélni az életem. Még ha nem is feltétlen egy háztartásba, de nagyon nagyon közel.

Miért mész haza ha ilyen anyud?

2021. júl. 16. 06:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!