Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?
22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.
de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.
ezért már gyomorideggel járok.
ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?
illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.
Van egy kiskutyam . Anya nagyon imadja.
A szomszed faluba vagyok meghivva vacsorara es a kutyam nem szoktam egyedul hagyni olyan sok idore.
Anyumat felhivtam hogy tudna-e ra vigyazni par orat. Vagyis vigyazni sem kell ra. Berakom a regi szobamba es el van ugyis ott nott fel.
Persze szivesen , mondta anyu.
Kozbe a hatterbe hallottam az f*szfej parjat... ( gondolom azt hitte nem hallom vagy nem tudta kivel beszel anyu)
A csavo: de jo, elhozza a kutyat utanna meg itt ragad azis ( ram ertette) azt megint itt eszi a fene napokig .
Szerintem anyut befolyasolja ez a selejt ..... ezek szerint.
Amugy nem ertem mit pofazik, neki ott semmije sincs, a haz fele anyume a masik fele apume. Undorito az ilyen ember.
"szomszed faluba vagyok meghivva vacsorara es a kutyam nem szoktam egyedul hagyni olyan sok idore.
Anyumat felhivtam hogy tudna-e ra vigyazni par orat."
Tehát nem dolgozol, nem jársz iskolába?
De dolgozok!
De Ezt mibol kovetkeztetted ki? Ebbol a mondatbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!