Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák szeretitek ha haza...

Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.

de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.

ezért már gyomorideggel járok.

ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?

illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.

2021. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Egyedul csak akkor van ha boltba megyek
2021. máj. 23. 01:34
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok ilyen sértődékeny, de tuti vissza szóltam volna anyámnak hogy hallottam amit a faszija mondott, és hogy megoldom másképp a kutya felügyeletét. De ezek után nem hallana felőlem és még akkor sem mennék ha hivnának, természetesen el is magyaráznám az okát, már ha kérdezik
2021. máj. 23. 12:01
 63/73 A kérdező kommentje:
Elvittem a kutyat vegul, de nem voltak otthon , betettem a szobamba. Amikor mentem erte akkor sem voltam meg otthon, igy nem tudtam beszelni vele/veluk de ense tudtam volna megallni hogy ne szoljak be tuti ezek utan erre.
2021. máj. 23. 12:03
 64/73 anonim ***** válasza:
39%

62#vagyok

nem is értem minek jártál eddig is haza ha ilyenek veled. Okés, intézni valód van. De be lehet szólni hogy változott a levelező címed és máshova irányítsák,a többit meg telefonon intézd el. Vagy szólj oda hogy más városból szeretnéd megoldani

2021. máj. 23. 12:04
 65/73 anonim ***** válasza:
73%
Bakker, neveld a kutyát és akkor otthon hagyhatod egyedül amig elmész vacsorázni.
2021. máj. 23. 14:35
 66/73 A kérdező kommentje:

65. Mit neveljek rajta ? Semmi baja.

Nem rossz kutya nem nyul semmihez...

ha dolgozok is csak fekszik. Csak siman utalom egyedul hagyni sok idore !

Te idi*ta balf*sz . Neked se valo allat.

A kerdes meg nem ehet kapcsolodott hogy adjatok nevelesi tanacsot a kutyaval kapcsolatba ! Koszi!

2021. máj. 24. 00:01
 67/73 anonim ***** válasza:
73%

Válogasd meg a szavaidat, Kiscsillag. Ha ilyen alpári vagy, nem csodálom hogy anyád nem lát szívesen.

Szíves tájékoztatásodra közlöm, van állatom. 4 macska, 2 kutya. Mivel nevelve vannak, nem kell rábíznom őket senkire egy vacsora idejére. Amúgy nem csodálom, higy egyedül vagy, hiszen még egy randira se tudsz elmenni, mert szegény kutya nem maradhat egyedül....

2021. máj. 24. 07:58
 68/73 anonim ***** válasza:
72%
A kommenteid alapján már teljesen megértem miért van az hogy még a saját anyád se szeret 😂😂 Szakadj le róla végre, erre vár már mióta, ne kérjél tőle szívességet sem.
2021. máj. 24. 10:44
 69/73 A kérdező kommentje:

Hohoo. :D

Magamert azert ki allok , ha nem baj ;)

Tudok ilyen IS lenni, a semmirevalo undorito “emberekkel” ki nem? ;)

Koszonom az erdeklodest, voltak jol

Sikerult randijaim ;)

De latom a lenyeget nem erted kedves hasztalan.

Hisz a randi helyben van ;) es nem 50 km re.

Addig a kutyusom jot alszik, azt hiszed sosem volt egyedul az 5 eleteveben ? Hahahaha ez jo.

A kerdes meg nem az volt hogy szerinted a kutyam jol nevelem e vagy sem, vagy hogy hogy kene te selejt tehat errol ennyit

A kerdest torlom a listamrol, a normalisaktol megkaptam a valaszt koszonom nekik <3

2021. máj. 24. 17:58
 70/73 anonim ***** válasza:
55%

ezek a "normálisak" (köztük jómagam is) az utolsó pár hozzászólásodat olvasva valószínűleg nem ilyen megértően és "normálisan" válaszoltak volna :)

Szépen kibújt a szög a zsákból és gyakorlatilag választ adtál a kérdésben írt problémád miértjére.

2021. máj. 24. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!