Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák szeretitek ha haza...

Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.

de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.

ezért már gyomorideggel járok.

ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?

illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.

2021. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
97%
Hozzánk bármikor beállíthatnak és akármennyit maradhatnak (egyikük "hazaköltözött"-legalábbis hónapok óta itthon van.)Mindegyiküknek itt van a saját szobája, nagy a ház, elfér mindenki, sosem zavarnak, kifejezetten szeretjük, ha itt vannak.
2021. máj. 20. 07:40
 12/73 anonim ***** válasza:
90%

Külföldön élek, 2 évente megyek Magyarországra. Anyam örül, ha megyek.

Nem értem miért kell egy 50km-re elő felnőttnek havi 3-4 napra "hazamennie" a szülőhöz. Pláne akkor, ha eleve gyomorideggel készülsz neki. Felesleges. Elmész havonta pár órára és annyi.

2021. máj. 20. 07:43
 13/73 anonim ***** válasza:
98%

Ha így fogad akkor minek mégy napokra? 50km amúgy se egy nagy táv.

Ha ilyen lenne az anyám havi 1x-2x mennék csak pár órára max. Nem hiányzik a gyomorideg, nem kötelező menni. Ha kérdezné miért nem megyek akkor elmondanám szépen.

Én 30km-re lakok anyámtól. Kb 2 naponta találkozunk, egyszer ő jön, egyszer én megyek.

Ott is aludhatnánk egymásnál ha akarnánk, de mindkettőnknek van macskája akik várnak haza.

2021. máj. 20. 07:47
 14/73 anonim ***** válasza:
95%

2 egy évbe megyünk "haza" 2-3 hétre. Ebbe benne van az én ia a férjem családja is. Kicsit itt kicsit ott. Mondjuk anyósék nem nagyon bírnak, így inkább otthon vagyok. De mindig nagyon örülnek a szüleim.

Én ezt a viselkedést szóvá tenném a helyedben mert nem normális. És ha tényleg úgy van ahogy gondolod akkor nagyon leredukálnám a találkozókat

2021. máj. 20. 07:53
 15/73 anonim válasza:
93%
Bármikor jönnek a gyerekeim családostól /igaz ittalvásra nincs lehetőség több embernek max 2-3/ nagyon örülök nekik,főleg ha szólnak előre. Egész nap együtt vagyunk,vendégeim,eszünk-iszunk,jól érezzük magunkat.Ugyan csak 35 km.a távolság /nem jönnek sűrűn,max.havi 1-2 alkalom/ Ünnepnek érzem azt a napot,amit velük tölthetek.
2021. máj. 20. 08:17
 16/73 anonim ***** válasza:
93%
Ha te sem mész szívesen, ő sem lát szívesen, akkor minek mész?
2021. máj. 20. 08:18
 17/73 anonim ***** válasza:
95%
19 vagyok, egy eve lakom pesten, 2 hetente jarok haza hetvegere, 250 km. a szuleim mindig magyon orulnek
2021. máj. 20. 08:18
 18/73 anonim válasza:
32%
Ez a proliknál teljesen szokványos. Azért szülnek, hogy pénzt kapjanak a gyerekre, 18 éves korukban pedig csupasz fenékkel kirakják az utcára: csinálj, amit akarsz. Most már nem kapnak rád támogatást kérdező, mit vársz?
2021. máj. 20. 08:44
 19/73 anonim ***** válasza:
98%
Egyáltalán nem kéne hazajárni. Más örülne ha a távolabb elő gyereke meglátogatná és még aznap 5kor felkelne h még finom sütit is süssön.
2021. máj. 20. 08:54
 20/73 anonim ***** válasza:
66%

Nem ismeritek a hátteret. Mi van akkor, ha a kérdező megjelenik hétfőn hajnalban, felébresztve az éjszakai műszak utan épp elaludt anyját, aztán marad csütörtök éjjelig, miközben az anyja mindennap dolgozik. Kieszi a hűtőt, nem pakol el maga után, felforgatja a szekrényeket, stb.

Valami oka csak van annak, ha nem látják szívesen és annak is, hogy ő mindenképpen megy ennek ellenére is havi 3-4 napra.

2021. máj. 20. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!